gezichten lezen

Gezichten lezen

Gezichten lezen. Kijken naar persoonlijkheid en karakter.

Dat is de titel van een nieuw verschenen boek van Eric Standop. Heel interessant en leuk natuurlijk. Want er is veel aan iemands gezichtsuitdrukking af te lezen. Maar in dit boek gaat het niet zo zeer om gezichtsuitdrukkingen maar meer over de kenmerken van iemands gezicht. Die kenmerken kunnen je volgens dit boek, veel vertellen over je persoonlijkheid en karakter.

Gelaatskunde eeuwenoude wetenschap

Volgens de informatie uit het boek wordt gelaatskunde al eeuwenlang toegepast en was Confucius (551-479 v. Chr.) er al heel bedreven in om de iemands persoonlijkheid en karakter te doorgronden door iemands gezicht te bestuderen. Maar er zijn ook aanwijzingen dat de oude Grieken en Egyptenaren deze kunst beheersten.

Wat zegt wat?

Er zijn wel een paar bekende kenmerken die iedereen kent. Ogen zijn de spiegels van de ziel wordt wel gezegd. En  algemeen bekend is dat een brede kin staat voor wilskracht en een hoog voorhoofd voor intelligentie. Maar volgens de gelaatskunde is er veel meer. Er wordt naar bijna alle delen van het gezicht gekeken. Zo vertelt het stukje tussen je mond en neus (het filtrum) iets over je aantrekkingskracht en zelfs de plaats waar je rimpels krijgt zegt veel. En niet alleen de natuurlijke trekken, maar ook de kant of plaats waar mensen tatoeages of piercings laten plaatsen vertelt iets over het gebied in je leven waar je iets mist.gelaatskunde

Over het boek

Het boek bevat uitgebreide voorbeelden, tekeningen en foto’s van gezichtstrekken en de bijbehorende uitleg daarbij. Je kunt dus uitgebreid jezelf en anderen analyseren. Leuk om te doen en om te kijken of het klopt. Ik weet zeker dat als je dit boek eenmaal gezien hebt, je in het vervolg anders naar gezichten kijkt.

Eric Standop

Eric Standop, auteur van het boek, is een ervaren gezichtslezer en grondlegger van de Academy of Face Reading. Hij combineert gelaatskunde met het Chinese gezichtslezen Siang Mien.

 

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000040709943,9200000044719080″ name=”gz” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *