Dromen uitleg

Laatst bijgewerkt:

Lieve lezers,

Hier ben ik weer hopelijk gaat het allemaal goed met jullie..

Ik val weer met de deur in huis en ik heb het bij deze dan ook over dromen. Ik vind dit namelijk een heel belangrijk onderwerp om met mijn lezers te bespreken zodat jullie allemaal veel beter voor jezelf en elkaar gaan zorgen.

Iedereen op deze wereld heeft er dagelijks mee te maken en ook daarom deel ik graag met jullie hoe het allemaal in zijn werking gaat.

Waarom moet dat?

Iedereen ervaart het.

Ik spreek vaak mensen die te maken hebben met een droom waar ze meer over willen weten. Ik luister dan naar de gebeurtenis in de droom en stel de persoon die mij zijn of haar droom uitlegt dan een paar vragen. Vervolgens ga ik even kijken wat die droom voor die persoon te betekenen heeft.

Hier neem ik één dag de tijd voor.

Ik kan namelijk dromen van personen lezen en ik leg ze nader uit wat het qua boodschap voor hun te betekenen heeft. Je kan het een droom verklaring consult noemen maar dat doe ik niet. Ik spreek elke dag veel mensen en zodra zij met iets zitten kunnen ze te allen tijden bij mij terecht.

Dus ook in het geval van een droom die zij graag met mij willen bespreken.

Let wel veel mensen denken nu van pfff, geen denken aan, of ze denken, ik zit niet op andermans verhaal te wachten of ze denken dat ik dat alleen maar voor het geld doe.

Maar lieve mensen en tegelijkertijd mijn lezers, Nee, ik geef de dromenuitleg met liefde en zorgvuldigheid mee aan de mensen die ik spreek.

Ik doe mijn werk graag en dat ik er geld mee verdien is waardering voor het werk dat ik doe anders niet. Iedereen werkt toch voor zijn geld. Laten we daar gewoon eerlijk over zijn!

Het is vaak de uitvoering en de zorgvuldigheid waar een gebrek aan is als men zijn of haar werkzaamheden alleen vanuit het ‘moeten’ uitvoert. Dat is bij mij niet het geval want anders merk je al heel gauw bepaalde gebreken. Voor mij geldt dat niet. Ik wil een toegevoegde waarde zijn met hulp voor de mensen die bij mij komen voor steun en advies.

Ik hoor mensen vaak zeggen: het is maar een droom: Maar let wel! In de droom zelf beleef je alles levensecht, vergis je daarom niet.

Het verhaal achter de droom is als volgt;

De informatie die gebruikt wordt om een droom te creëren wordt gevormd door je hersenen en je dagelijkse leven.

Daarom heb je diverse type dromen;

  1. Je hebt fictieve dromen
  2. Je hebt waargebeurde dromen
  3. Je hebt dromen die iets willen vertellen
  4. Je hebt verwerkingen dromen
  5. En je hebt de dromen die een emotie weerspiegelen
  6. En je hebt de dromen die je vaker in je leven droomt
  7. En je hebt de domen die je wel droomt maar niet meer herinnert.

Nou hoor ik jullie denken na het lezen van deze 7 type dromen van huh ja klopt.Inderdaad en of je denkt hierna van huh nee joh dat klopt niet je kletst maar wat.

Antwoord het is bewezen. Het antwoord is als volgt lieve lezers het is bewezen allen nooit echt officieel erkent dat deze type dromen werkelijk bestaan omdat iedereen graag zijn of haar droom liever voor zichzelf houdt. Maar let wel, studies waarbij mensen de opdracht krijgen dromen te bestuderen dat gebeurt natuurlijk niet voor niks he? 

De reden dat ik dit onderwerp zo uitbundig met jullie deel is omdat ik graag wil dat iedereens zijn of haar geestelijk lichaam meer tot rust brengt. En, ik wil jullie graag uitnodigen dat mocht je een droom hebben waar je niets van begrijpt wat die jou te betekenen heeft, laat het me dan weten en dan kijk ik voor jou naar de boodschap die ik je mag meegeven.

Officieel is het dus nooit volledig erkent en uitgelegd waarom er gedroomd wordt maar ik probeer jullie er wel wat meer over te vertellen.

Nachtrust en geestelijke rust is belangrijk om overdag vrolijker in het leven te staan. Mensen die weinig of niet slapen zijn in hun dagelijkse leven ook vaak prikkelbaar of depressief. Elke droom zorgt er ook voor dat je belangrijke dingen blijft herinneren en overige informatie die je moet vergeten een plekje kan geven, zodat je hersenen niet overvol raken.

Als mens heb je allemaal wel eens belangrijke stappen te nemen in je leven die je eigenlijk niet durft te nemen uit angst voor de gevolgen. Ook daarom dromen mensen, om je er vervolgens op voor te bereiden hoe het eventueel kan worden en waarop je moet letten als je de stappen zet om ze in werkelijkheid te gaan uitvoeren. 

Mensen die veel liegen of anderen kwetsen bijvoorbeeld deze mensen zullen altijd te maken hebben met dromen dat ze achterna worden gezeten omdat hun onderbewustzijn hun wil waarschuwen dat het niet correct is om zo in het leven te staan.

Heb je als mensen slaapproblemen? Indien je niet tot rust kan komen of je kan niet in slaap vallen vanwege diverse redenen dan raad ik je wel echt aan om contact op te nemen met je huisarts en om hulp te vragen.

Hoe langer je onrustig slaapt ‘s nachts, hoe zwaarder de consequenties kunnen worden voor de langere termijn.

Heb je een droom en wil je graag met mij erover spreken?

Ga dan naar www.lifetimemediums.nl en bel of mail me dan.

Lieve lezers we spreken elkaar snel weer.

Veel Liefs,
Van Derya

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *