20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

11. Weegschalen houden alles in de gaten

Weegschalen observeren goed en zien alles. Ze houden alles goed in de gaten en weten ook vaak meer dan ze laten weten. Ze hebben ook het vermogen om iemands gedachten of bedoelingen te lezen voordat ze het uitgesproken hebben.

12. Weegschalen zien altijd beide kanten van het verhaal.

Maar dat ze beide kanten zien, wil niet zeggen dat ze partij kiezen. Ze zullen eerder proberen om de partijen dichter bij elkaar te brengen.

13. Weegschalen wil het iedereen naar de zin maken

Weegschalen doen te veel hun best om het anderen naar de zin te maken. Dat is natuurlijk onmogelijk en dat vinden ze lastig. Weegschalen moeten leren om ook naar hun eigen behoeften te luisteren en zich niet altijd weg te cijferen.

14. Weegschalen zijn onvoorspelbaar

Die onvoorspelbaarheid hebben Weegschalen gemeen met de andere luchttekens (Tweelingen en Waterman). Net als je denkt dat je ze doorhebt, doen ze iets compleets onverwachts. Dat houdt het spannend moet je maar denken.

15 Weegschalen zijn uitstekende luisteraars

Wil je je verhaal kwijt of heb je problemen? Zoek een Weegschaal om het aan te vertellen. Ze kunnen niet alleen goed luisteren, ze geven ook nog eens uitstekend advies.

16. Weegschalen zijn nieuwsgierig en leergierig

Ze willen graag alles weten en zijn altijd bereid om nieuwe dingen te leren.

17. Weegschalen houden van kletsen

Weegschalen kunnen eindeloos praten over van alles. Van alledaagse gebeurtenissen tot belangrijke onderwerpen.

kletsen

18. Weegschalen zijn niet graag alleen

Een Weegschaal is romantisch en als hij of zij geen partner heeft, dan is de Weegschaal ernaar op zoek. Ze voelen zich pas compleet als ze iemand hebben.

19. Weegschalen zijn mooipraters

Weegschalen kunnen dingen mooier laten klinken dan ze in werkelijkheid zijn. Ze kunnen daardoor heel goed mensen ompraten of overhalen.

20. Weegschalen zoeken naar harmonie

Die harmonie zoeken ze in relaties, in kleuren, in hun huis door het in te richten met mooie spullen, met alles eigenlijk.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *