vissen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Laatst bijgewerkt:

11. Vissen hebben mensenkennis

Vissen zien vaak de achterliggende motieven en bedoelingen van mensen. Ze leiden dat af uit lichaamstaal en andere subtiele aanwijzingen. Als iemand slechte bedoelingen heeft of liegt dan hebben ze daar vaak een antenne voor.

12. Vissen kunnen met allerlei mensen omgaan

Vissen passen zich makkelijk aan, aan nieuwe mensen of aan een nieuwe omgeving. Ze zien snel de overeenkomsten die ze hebben met anderen en mensen voelen zich daardoor snel op hun gemak in gezelschap van een Vissen.

13.Vissen zijn gul

Vissen zijn gul en vrijgevig. Ze delen wat ze hebben graag met anderen, zeker als ze zien dat ze het nodig hebben of goed kunnen gebruiken.

14. Vissen kunnen besluiteloos zijn

Net als Weegschalen kunnen Vissen moeite hebben om knopen door te hakken uit angst dat ze een verkeerde keuze maken. Ze kunnen hun vrienden en familie soms gek maken met hun onvermogen tot het nemen van besluiten. Neem het ze niet kwalijk. Het leven is soms ingewikkeld.

 15. Vissen zijn bang om afgewezen te worden

Vissen willen gewaardeerd en geliefd worden. Ze kunnen zo bang zijn om alleen over te blijven en voor afwijzing dat ze zich terugtrekken of te aardig zijn.

16. Vissen zijn moeilijk te doorgronden

Vissen zijn vaak een tikje mysterieus en ongrijpbaar. Ze zijn moeilijk in een hokje te plaatsen. Mensen vragen zich vaak af water er zich in hun hoofd afspeelt.

17. Vissen hebben af en toe tijd voor zichzelf nodig.

Soms moeten Vissen even weg zijn van alles en iedereen om bij te komen van ‘het leven’. Is je partner of je vriend een Vissen, vat het dan niet persoonlijk op. Ze hebben tijd nodig om hun batterij weer op te laden.

18. Vissen houden van eerlijkheid

Vissen horen over het algemeen liever de waarheid, ook al is die niet zo mooi. Liever dat, dan voorgelogen worden. Die eerlijkheid levert je respect op.

19. Vissen worden verliefd met hart en ziel

Als Vissen verliefd worden, dan geven ze zichzelf helemaal, met alles wat ze hebben. Ze zijn waarschijnlijk de meest toegewijde geliefden van alle tekens. Ze doen er ook alles aan om een relatie te laten slagen.

verliefd romantiek

20. Vissen kunnen onverwacht strijdbaar zijn

Je verwacht het misschien niet maar als een Vissen uitgedaagd wordt dan kunnen ze zeer competitief zijn. Onderschat ze dus niet want ze houden van winnen.

Lees ook:

2 van 2Volgende

 1. haha vissen niet liegen?? Vergeet dat maar,ik ken vissen genoeg en denken dat ze het beter weten dan een ander waarom moeten wij vissen begrijpen als ze sommige mensen ook niet begrijpen en zeker mensen die HSP hebben daar begrijpt vissen niks van.Egoist kunnen ze ook zijn en altijd een excuus gaan zoeken,ze hebben ook goeie kanten dat weet ik maar de negatieve eigenschappen zetten ze er niet bij

 2. mensen snappen de vissen sterrebeeld echt niet he…juist omdat we ons kwetsbaar opstellen zijn we onbreekbaar, juist omdat we emotie tonen zijn we onbreekbaar, omdat we met 2 werelden tegelijk in contact staan begrijpen we wat meer. we zijn niet dromerig de dingen die we moeten doen is gewoon niet interessant genoeg om te doen, dan reis je een stuk makkelijker weg dat lijkt dromerig. we staan ons mannetje bij, en eerlijk gezegt zie ik m’n mede vissen ook niet zo. we voelen vaak de emotie van anderen we zijn in balans daarom voelen we het gemakkelijk…wanneer je je gevoel en intuitie gebruik, ken je dus zoveel meer aan dan je durft te denken. wij leven niet in ons hoofd dat maakt ons zoveel sterker dan de gene die dat wel doen. je hoeft de vis niet te beschermen misschien slechts je zelf omdat we zo makkelijk je masker doorzien. liegen heeft tegen vissen geen zin ze voelen dat aan. daarom kan men beter eerlijk zijn, wanneer iemand liegt heeft het onze respect niet meer. over vissen wordt aan de ene kant als sterk neergezet maar aan de andere kant moet je ons beschermen…dus we moeten beschermd worden tegen onze sterke punten waarmee we zo alles en iedereen op weten te pakken is raar toch. we helpen iedereen graag maar omdat we dat niet mogen moeten andere ons beschermen, mensen willen geen ruzie met vissen het zijn zo lang mogelijk jullie vriende want eenmaal verraad naar de vis zal het genieten hoe zoet de wraak kan zijn die ze terug geven…een vis is lastig te begrijpen zelfs met horoscopen schrijven, we hebben geen dominante partners nodig vaak gaan we daar zelf naar op zoek ook de meest emotionele wrakken zoeken we voor de relatie om hen zelfvertrouwen een schop omhoog te geven…ze durven het aan ze pakken het aan en dan moeten wij beschermd worden…ook in contact staan met alles dat is moeten we tegen beschermd worden dus we mogen niet in balans leven dat lees ik in iedere vissen sterrebeeld…we zijn naar een hogere dimensie aan het gaan misschien juist dankzij de vissen…dit is waardeloos wat hier staat echt waar, wanneer mensen de vissen gaat beschrijven wees dan eerlijk en lieg niet over de dingen….ik lees iedere keer de zelfde dingen en die kloppen voor geen kant juist omdat het de sterke punten direct als zeer gevoelig wordt neergezet meteen weer ewn neerhalend niveau

  1. Eric je hebt helemaal gelijk, vaak staat er dat wij te emotioneel zijn en zwak ofzo, integendeel vaak heb ik sterke sterrenbeelden moeten helpen met hun ego en zelfverzekerdheid omhoog moeten pushen, omdat ze zich juist zo zwak voelen, ik vind juist dat de vissen als de laatste vd de dierenriem juist de levens filosoven zijn en alles al hebben meegemaakt en ervaren zijn zo volwassen zijn wij,en we vinden juist anderen dat ze zich teveel aanstellen met hun emoties en problemen wij zijn de wijze uil wij kunnen tegen veel stormen, we denken analyserend en zien obstakels als uitdagingen en vinden altijd wel een oplossing, we zijn zeer oplossings gericht we zijn heel loyaal en betrouwbaar, als we liegen doen we dat uit bestwil om iemand geen verdriet te doen, of een conflict uit de weg te helpen,

   tis waar we houden niet van drama en conflicten in ons leven, want we zijn positief ingesteld en negatieviteit willen we zoveel mogelijk niet in ons leven,

   hoe wij omgaan met tegenslagen in het leven is dat wij ons dan graag terug trekken en graag alleen willen zijn, zodat wij ons kunnen focussen op een oplossing voor ons probleem, maar sommige mensen zien dat als koud zijn en weglopen.

   ik vind vissen intelligent en zeer sterk zijn slimme en behulpzame wezens, waar weleens misbruik van word gemaakt.

   we bedoelen het altijd goed, en zullen altijd voor onze dierbaren zijn ook al voelen wij ons niet op ons best.

   groeten Einstein fischie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *