eigenschappen stier

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

Laatst bijgewerkt:

11. Stieren hebben alles over voor hun naasten

Ondanks hun botheid kunnen Stieren zeer zorgzaam en meelevend zijn. Vooral voor hun partner, gezien, vrienden en familie hebben ze alles over.

12. De Stier is mentaal sterk

De Stier is een taaie en heeft de nodige veerkracht. Hoe vaak ze ook vallen, ze vinden altijd weer de kracht om op te staan. Ze zijn daarom ook vaak de rots in de branding van familie en vrienden.

 13. Stieren blijven trouw tot hun laatste snik

Het is niet zo makkelijk om hun vertrouwen te winnen. Maar als dat is gelukt, heb je een vriend voor het leven. De Stier staat wel bekend als het meest trouwe teken van de dierenriem.

 14. Blijf uit hun buurt als een Stier gestrest is

Een Stier is niet goed in het omgaan met stress. Als ze gespannen zijn worden ze gefrustreerd en komt er snel stoom uit hun oren. Ze zijn dan geen prettig gezelschap. Geef ze in dat geval liever wat ruimte zodat ze kunnen afkoelen.

15. Een Stier houdt van eerlijk

Stieren hebben een zesde zintuig als het om (on)eerlijkheid gaat. Ze merken op een kilometer afstand dat iemand niet echt is of onzin verkoopt. Omdat ze zelf ook eerlijk zijn, verwachten ze dat ook van anderen. Doe je dat niet, dan zullen ze weinig interesse in je hebben.

16. Eerst vertrouwen, dan liefde

Een Stier zal nooit verliefd worden op iemand die ze niet 100% vertrouwen. Het kan dus even duren, maar het is het wachten waard.

vertrouwen liefde

17. Stieren hebben langdurig liefdesverdriet

Ondanks hun sterke geest en veerkracht is er één ding waar ze slecht mee om kunnen gaan en dat is liefdesverdriet. Ze vinden het moeilijk om erover heen te komen en door te gaan met hun leven.

18. Stieren zijn besluitvaardig

Stieren zijn zelf besluitvaardig en ze kunnen dan ook slecht tegen mensen die dat niet zijn. Voor mensen die van mening veranderen of niet weten wat ze willen, hebben ze weinig respect. Als je zelf geen besluit kan nemen dan wil de Stier je graag een handje helpen. 

19. Stieren willen een goed en comfortabel leven

Stieren kunnen goed voor zichzelf zorgen. Ze houden van de goede dingen van het leven en kunnen zichzelf van tijd tot tijd goed verwennen. Ze willen graag hard werken om een luxe en comfortabel leven te kunnen leiden.

 20. Stieren zijn creatief en artistiek

Hun creativiteit is één van hun beste eigenschappen. Ze zijn vaak geïnteresseerd in kunst, muziek en films en ze hebben oog voor schoonheid en gevoel voor kleur en vorm. Ze houden ervan om zich door mooie dingen te omringen.

Lees ook:

2 van 2Volgende