20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

11. Leeuwen hebben af en toe behoefte aan tijd voor zichzelf

Sociaal als ze zijn willen Leeuwen zich wel af en toe even terugtrekken van alle drukte om hun gedachten op een rijtje te zetten. Nooit voor lang, gewoon even de batterij opladen.

12. Leeuwen zien altijd de zon achter de wolken.

Leeuwen zitten niet lang bij de pakken neer als het even tegen zit. Ze zijn echte optimisten en kijken altijd naar de positieve kant van dingen.

13. Leeuwen hebben behoefte aan aandacht en affectie

Leeuwen willen gewaardeerd worden en aandacht krijgen. Bij voorkeur door de juiste persoon. Ze kunnen er niet tegen als ze genegeerd worden.

14. Leeuwen worden uitgedaagd door het onmogelijke

De motivatie van de Leeuw is sterk en als ze hebben besloten dat ze iets willen of iets willen bereiken dan zijn ze daar niet vanaf te krijgen. Ze gaan er 100% voor. Ze lijken soms juist extra uitgedaagd te worden door dingen die onmogelijk lijken.

15. Leeuwen lijken uiterlijk zelfverzekerd en onbewogen

De Leeuw is trots en doet zich daarom zelfverzekerd voor. Innerlijk kunnen ze best onzeker en gevoelig zijn. Ze zullen het ook niet snel laten merken dat ze gekwetst zijn.

16. Leeuwen zijn leuk gezelschap

Leeuwen zijn zelden saai en meestal leuk gezelschap. Ze zijn open, speels en onvoorspelbaar, houden van plezier maken en ze maken je graag aan het lachen.

17. Leeuwen hebben behoefte aan spanning en avontuur

Leeuwen hebben een hekel aan sleur en routine en zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende en soms gevaarlijke dingen die ze uit kunnen proberen.

18. Leeuwen zijn spontaan en onvoorspelbaar in de liefde

Ze houden het graag spannend en bedenken altijd wel weer wat nieuws. Door die onvoorspelbaarheid en drang naar iets nieuws zijn ze niet het meest trouwe teken van de dierenriem.

19. Leeuwen maken indruk

Leeuwen trekken de aandacht als ze ergens binnen komen. Ze hebben een natuurlijke uitstraling die ervoor zorgt dat ze opvallen en opgemerkt worden.

20. Leeuwen maken gebruik van hun gevoel van humor

Ze laten anderen vaak weten wat ze denken en voelen door humor. Ook als een gesprek wat moeilijk verloopt, weten ze de stemming met humor te verlichten.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *