eigenschappen kreeft

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

11. Kreeften kunnen slecht tegen liefdesverdriet

Kreeften zijn gevoelige types en als je hun hart breekt, dan hebben ze het zwaar. Ze kunnen een geliefde maar moeilijk vergeten en hebben moeite hun leven weer op te pakken.

12. Kreeften zijn taaie rakkers

Kreeften staan bekend om hun emotionele aard. Maar dat betekent niet dat ze zwak zijn. Ze zijn taai en veerkrachtig genoeg om tegenslag het hoofd te bieden.

13. Kreeften zijn gulle gevers

Kreeften zijn gul met hun aandacht en attenties. Ze doen het niet omdat het moet, maar omdat ze anderen graag blij maken.

14. De Kreeft heeft behoefte aan affectie

Ze hebben er veel behoefte aan om zich gewenst, geliefd en nodig te voelen. Ze zijn heel teder en sensueel en hebben daarom de affectie van anderen nodig.

15. Kreeften hebben last van stemmingswisselingen

Als Kreeften zich een goede bui hebben dan voelen ze zich prima. Voelen ze zich down, dan kunnen zo flink in de put zitten. Kreeften zijn emotionele types en ze kunnen soms overweldigd worden door hun eigen gevoelens.

16. Kreeften staan altijd klaar voor hun vrienden

Er zijn maar weinig dingen waar Kreeften meer waarde aan hechten dan aan vriendschappen. Ze kunnen goed luisteren en staan altijd klaar als vrienden een moeilijke tijd doormaken.

17. Kreeften staan open voor alles

Kreeften zijn dromers met een fantasie die geen grenzen kent. Ze staan daarom altijd open voor nieuwe ideeën en zien overal kansen en mogelijkheden.

18. Kreeften hangen aan het verleden

Kreeften zijn melancholiek en kunnen mijmeren over vroeger. Ze kunnen zo vastzitten in hun herinneringen dat ze het leven in het heden even vergeten.

19. Kreeften willen diepgaande relaties

Kreeften zijn niet geïnteresseerd in lichte en luchtige romances. Ze hebben behoefte aan intimiteit en een diepe band. Het kan wat langer duren voor ze een geliefde vinden waarbij ze alles vinden wat ze in een serieuze en langdurige relatie zoeken.

20. De Kreeft kan niet tegen veeleisende personen

Kreeften zijn niet moeilijk in de omgang. Maar als je veeleisend bent en de baas wilt spelen dan ben je aan het verkeerde adres. De Kreeft heeft niks met mensen die geen gevoel hebben voor anderen.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *