met netflix op vakantie

Met Netflix op vakantie

Een leuk pakketje van Netflix met fles wijn slippers voor hem en haar en een folder met films en series om je in gedachten naar je vakantiebestemming (terug) te brengen.

Films die je naar Frankrijk (o.a. Potiche), Engeland (o.a. Downtown Abbey), Griekenland (o.a My life in ruins), Italië (0.a. The Tourist) en Spanje(o.a. Vicky Barcelona) brengen. Leuk als vakantie voorpret of om nog even na te genieten. Nu ben ik al een tijdje fan van Netflix, dus kan ik er over meepraten. Zo was en ben ik geen seriekijker op TV omdat ik er of te laat achter kom dat er een leuke serie is, vergeet te kijken zodat ik de lijn van het verhaal kwijt raak, of het gewoon zo irritant vind om een week te wachten op de volgende aflevering als het net spannend wordt. Af en toe een film is ook leuk, naar sinds Netflix kijk ik vooral series. Heerlijk om van het begin tot het eind te kunnen kijken, zonder onderbreking en stopzetten als jij dat wilt.

Netflix op vakantie

Voor wie denkt dat je Netflix moet missen als je in het buitenland op vakantie gaat, dat hoeft niet. Je kunt in de landen waar ze Netflix hebben gewoon met je eigen account kijken. Niet naar het Nederlandse aanbod, maar naar het aanbod van het land waar je bent.

Tips leuke series

Persoonlijke favorieten zijn tot nu toe Orange is the new Black, New Girl, The Killing, Homeland en Gossip Girl.