Love me time brabantia

Zo maak je van strijken je favoriete klusje

Of het nu je hobby is of niet, huishouden hoort er nu eenmaal bij. Dus kan je er maar beter het beste van maken.

De keus is aan jou… 

Je kan op twee manieren naar die huishoudelijke klusjes kijken. Je kan het negatief benaderen en denken: Oh néééé, moet ik alweer de hele was strijken…. Maar het kan ook anders. Je kan het ook positief bekijken en er lekker wat tijd voor jezelf van maken.

Zo maak je er je favoriete klus van

Pak de was, kies je favoriete muziekje uit, doe je oordopjes in, verstand op nul en strijken maar….Voor je het weet sta je te swingen achter de strijkplank.

Even geen zin in muziek? Dan kijk je toch gewoon een aflevering van je favoriete Netflix serie, als je tenminste kan kijken en strijken tegelijk. Of misschien vind je dat je veel te weinig tijd hebt om te lezen. Dan luister je onder het strijken gewoon naar een spannend luisterboek. Net wat je wilt.

Meer was graag

Mijn voorkeur gaat uit naar een spannend luisterboek of naar het luisteren van muziek tijdens het strijken. Voor ik het weet heb ik dan een hele stapel was weggestreken en vind ik het jammer dat er niet meer was is.

Love me time brabantia
Brabantia Love Me Time – Music, Dots en Mandala strijktafel

Brabantia Love Me Time

Dat moet Brabantia ook gedacht hebben….vandaar de Love-Me-Time campagne. Het is hun idee om strijken te zien als het nieuwe yoga. Ze hebben er een paar mooie bijpassende strijktafels bij. De Dots, de Mandala en de Music bijvoorbeeld. Het zijn extra brede strijkplanken die het strijken wat aangenamer maken. Bovendien zitten er vrolijke hoezen omheen. Bij de nieuwe strijkplank Dots en Mandala krijg je een lekker grote hammam-doek cadeau, voor wat fijne extra me-time na het strijken ;-).

spotify afspeellijst voor onder het strijken
Muziek onder het strijken

Spotify afspeellijsten voor onder het strijken

En verder hebben ze een paar speciale afspeellijsten op Spotify samengesteld met leuke muziek speciaal voor onder het strijken. Onder de naam Brabantialife vind je drie afspeellijsten:

Ironing down memory lane, met lekkere gouwe ouwe nummers
Iron groove, met snelle uptempo nummers
Saturday night ironing met swingende nummers.

Natuurlijk ontbreken toepasselijke nummers als de Laundry Room, Dirty Laundry  en Pretty Wrinkles niet 😉

Luister zelf maar, daar word je vrolijk van…

 

– sponsored article-

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *