standaard voor tv

Welke TV vloerstandaard voor je monitor of tv?

Tv vloerstandaards worden met name vaak voor bedrijfsmatige doeleinden gebruikt. Ze bieden je een ideale mogelijkheid om op professionele wijze op een tv-toestel of monitor presentaties te geven. Maar ook thuis is een tv vloerstandaard zeer handig en fraai. Het frame van deze vloerstandaards bestaat uit metaal, aluminium of een combinatie van deze twee materialen. Er zijn verschillende tv vloerstandaards met specifieke doeleinden. Het is daarom erg belangrijk, dat je voor je aankoop goed nadenkt over het gebruiksdoel van de tv vloerstandaard.

Verrijdbaar of vast

Een professionele tv vloerstandaard kun je onderverdelen in twee hoofdcategorieën: verrijdbare en vaste standaards. De laatstgenoemde variant kom je bij bedrijven vaak in bijvoorbeeld vergaderruimtes of directiekamers tegen. Daarnaast is het ook goed denkbaar, dat je zo’n vaste variant naast of achter een receptiebalie plaatst, zodat de daarop bevestigde tv of monitor vervolgens benut kan worden voor audiovisuele bedrijfspresentaties om zo bezoekers te verwelkomen. Maar ook thuis kan een verrijdbare standaard zeer handig zijn, je televisie verrijd je makkelijk naar de juiste plek om vanaf daar comfortabel televisie te kijken. Een vaste tv vloerstandaard is doorgaans een prima oplossing als je nooit van plek wisselt en vanaf een vast punt televisie kijkt.

Formaat en gewicht

Een ander belangrijk aspect waar je rekening mee moet houden tijdens de aanschaf van een tv vloerstandaard, is het gewicht en formaat van de tv of monitor die je erop wilt plaatsen. Een te zwaar apparaat op een te lichte standaard heeft onherroepelijk tot gevolg, dat de hele stellage omvalt en er schade aan je apparatuur ontstaat. Zo’n vervelende situatie kun je heel gemakkelijk voorkomen, door bij de productomschrijvingen te kijken onder het kopje ‘extra informatie’. Daar wordt namelijk precies vermeld wat het maximale formaat en gewicht van het tv-toestel of de monitor voor de desbetreffende standaard is. In sommige gevallen is een tv vloerstandaard zelfs zo stevig en robuust, dat je er moeiteloos meerdere tv’s of monitoren op kunt plaatsen.

Hulp bij het kiezen

Kortom, wat je persoonlijke voorkeur ook is, een bedrijf als LCD wandbeugels kan je altijd een voordelige professionele tv vloerstandaard leveren, die goed aansluit op je wensenpakket. Nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen probleem! Neem dan gewoon even telefonisch contact met de specialist op en die voorziet je graag van een deskundig advies.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *