Het kan hooguit nog een paar weken duren, maar dan begint het voorjaar en kunnen we lekker weer naar buiten.

plEn als het zover is, wil je natuurlijk wel dat de tuin een beetje gezellig uitziet. Nu is dus de beste tijd om je tuin aan te pakken. Een paar trendy (pastel)kleurige potten met planten fleuren de boel snel op. En je wilt natuurlijk lekker kunnen zitten.

Ben je een lounge type of zit je liever aan tafel?

Hou je van een beetje relaxen in de tuin, een boekje lezen of een dutje doen in het zonnetje? Dan past een loungeset waarschijnlijk prima bij je. Eet je graag buiten met je kinderen of met vrienden, of werk je regelmatig buiten? Dan is een een tuintafel met -stoelen misschien een betere keus.

Een paar voorbeelden

Onderstaande tuinmeubelen zijn van het nieuwe merk Le Sud. Ze zijn van goede kwaliteit maar wel betaalbaar. Het voordeel van deze tuinmeubelen is dat je ze gewoon buiten kunt laten staan. De kussens kun je het beste wel binnen leggen natuurlijk. De meubelen en accessoires zijn te koop bij Blokker en Leen Bakker.

Loungen

Een paar voorbeelden van loungesets. Je kunt de meubelen naar je eigen smaak en ruimte samenstellen en met elkaar combineren. Zelf ben ik een lounge type dat ook wel eens buiten werkt met de laptop op schoot, maar ook graag buiten wil eten en/of barbecuen met de kinderen erbij. Ik zou zelf daarom denk ik gaan voor de set Lecce (de antraciete loungeset onderaan). Die set ziet eruit alsof hij heerlijk zit. En dan ook zo’n hogere tafel erbij zodat je er ook aan kunt eten. Die donkere antraciet kleur vind ik ook mooi en lijkt me ook praktisch.

zmg

Tuintafels en stoelen

Ook hier geldt dat je tafel en stoelen met elkaar kunt combineren. Voeg nog wat accessoires toe in je favoriete kleur en klaar ben je.

ts

meer informatie

-advertorial-