keuken verbouwen

Verbouwen met vertrouwen

Als je je woning onder handen gaat (laten) nemen, wil je wel dat dit goed gebeurt. Zijn er onderdelen van je project die je zelf kunt aanpakken of schakel je liever professionele hulp in? Wees van tevoren goed op de hoogte van de mogelijkheden. Er zijn voldoende specialisten die jou kunnen helpen je dromen waar te maken! Samen met het juiste materiaal kun jij straks genieten van een geheel – of natuurlijk gedeeltelijk – gerenoveerde woning, volledig volgens jouw wensen.

Volledig binnenstebuiten – en andersom!

Hoe lijkt het je om je tuin en woonkamer met elkaar te combineren? Het is zeker mogelijk! Door een afsluitbare terrasoverkapping aan te leggen heb jij straks een heerlijke zitplek waarin je net zoveel binnen of buiten kunt zitten als jij wilt. Je hebt zelfs de keuze om de transparante panelen uit te laten rusten met rolluiken, zodat je volledige controle hebt over de inval van zonlicht.

Om tuin en terras volledig op elkaar aan te laten sluiten of één te laten worden, kun je de hulp inschakelen van een hovenier. De terrasoverkapping is weer het pakkie-an van de zonwering specialist.

Ruimte op en ruimte aan

Geef de buitenkant van je woning een complete make-over met je nieuwe serre, extra dakkapel of ruimtelijke balkon! Houd er alleen wel rekening mee dat deze verbouwing flink in de kosten kan gaan lopen. Bovendien is die aan verschillende regels onderhevig! In de meeste gevallen zul je voor een dergelijke rigoureuze verbouwing een vergunning nodig hebben. Vraag deze zo snel mogelijk aan bij het loket van je gemeente, omdat de behandeling ervan meerdere weken kan duren. En zolang je de toestemming (nog) niet hebt, kun je maar beter niet beginnen met klussen. Voor je ‘t weet kun je alles weer afbreken…

Kies voor een aannemer die kwaliteit kan leveren door meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Ga niet per definitie voor de goedkoopste maar wel voor degene die de beste service en prestaties kan leveren.

Baas in eigen keuken

Of bazin, natuurlijk. Niets is zo fijn als precies weten waar je wat moet vinden in je eigen kookparadijs. Zeker niet als deze helemaal naar jouw smaak is ingericht! Kun je wel een nieuw fornuis gebruiken of moeten zaken als de oven en keukenkastjes vervangen worden? Dan roep je de hulp in van een keukeninstallatiebedrijf. Voor je het weet sta jij achter je nieuwe kookeiland de heerlijkste gerechten te bereiden in je gloednieuwe keuken! Zodra de vaklui klaar zijn, kunnen jouw culinaire avonturen beginnen.

Klaar voor de start?

Ja? Weet je het zeker? Is je compleet duidelijk wat er moet gebeuren, wie wat gaat doen en hoeveel je te besteden hebt? Zijn alle vereiste gereedschappen en materialen gehuurd of aangeschaft? Dan is er nog één belangrijk aspect waar we je op moeten wijzen: afval.

Jawel, als je niet uitkijkt kom je hier tijdens het klussen tot je knieën in te staan. Zodra je begint met het neerhalen van muren en losbreken van vloeren, stapelt het puin zich in een razend tempo op. Daarom heb je een handige plek nodig om al je afval in te dumpen. Gelukkig stelt Regiocontainer je in staat om een puinbak op maat te huren. Hierin kun je onder meer wasbakken, toiletpotten en andere keramische onderdelen kwijt. Ook harde steensoorten en tegels mag je in deze afvalbak dumpen.

De puinbak is bij Regiocontainer in vele verschillende formaten te huur, zodat je de afmetingen ervan compleet kunt aanpassen op de omvang van je klus. Bovendien is de huurprijs inclusief 21% btw en milieubelasting. En als klap op de vuurpijl heb je ook nog eens geen extra kosten aan het ophalen, brengen, tussentijdse lediging en het verwerken van je afval! Omdat jij je over dergelijke zaken geen zorgen hoeft te maken, kun je in alle rust doorwerken.

 

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *