Tot rust komen in je eigen tuin met een opblaasbare jacuzzi

Deze zomer heerlijk tot rust komen in je eigen tuin? Doe dit in een opblaasbare jacuzzi!

Een drukke werkweek achter de rug? Zin in een momentje rust als de kinderen in bed liggen? Of juist behoefte aan een gezellig momentje met het gezin? Met een opblaasbare jacuzzi in de achtertuin is een ding zeker: je hebt altijd de kans om in ‘zen-modus’ te gaan. Zoek je nog een aantal redenen om je partner te overtuigen? Onderstaande 5 voordelen van een opblaasbare jacuzzi helpen je hierbij.

#1 Ontspannend voor lichaam en geest

Als we verschillende studies mogen geloven, is het zo dat een bezoekje aan een jacuzzi een helende werking heeft op je gezondheid. Het heeft een ontspannende werking op je spieren en geest. Daarnaast verhoogt het warme water van de spa je bloedcirculatie en laat het je bloedvaten verwijden. Op deze manier breken afvalstoffen in je lichaam sneller af. In combinatie met voldoende slaap laad je jezelf weer helemaal op voor de volgende dag! Hoe fijn is het als je dit zo vaak als je wilt kunt doen?

#2 Betaalbaar ten opzichte van een vaste jacuzzi

Een jacuzzi in de achtertuin is niet zomaar een kleinigheid die je toevoegt aan je tuin. Het is een flinke uitgave, maar vergelijk je het met een vaste jacuzzi zul je zien dat het heel veel kosten bespaart. Zowel in aankoopkosten, als energiekosten. De wanden van een opblaasbare jacuzzi zijn gevuld met lucht en isoleert vaak beter dan een vaste variant. Daarnaast ruim je de jacuzzi op wanneer jij dit wilt, zo hoef je niet het hele jaar door energiekosten te betalen.

#3 Een Intex Jacuzzi is een echte eye-catcher voor jouw achtertuin

Het uiterlijk van de jacuzzi is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Met een intex jacuzzi ben je gegarandeerd van een mooie jacuzzi in jouw achtertuin. Intex heeft jacuzzi’s in hun assortiment in verschillende maten, kleuren en vormen. Welke variant past het beste bij jouw tuin?

#4 Mogelijkheid om te verplaatsen

Ben je uiteindelijk niet zo tevreden met de plaats waar de jacuzzi staat? Of is het winter en wil je toch lekker door bubbelen? De opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn gemakkelijk te verplaatsen. Heb je binnen ook genoeg ruimte? Dan kun jij het hele jaar door blijven genieten!

#5 Het is gewoon super gezellig!

Of het nou met het gezin is, met vrienden of alleen met je partner: het is een hele gezellige ontmoetingsplaats. Lekker bubbelen met een drankje en hapje of een spelletje spelen. Het kan allemaal!

Met wie zou jij wel een avondje willen bubbelen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *