11 jaar na introductie van de succesvolle Senseo in 2001, introduceren Douwe Egberts en Philips de nieuwe Senseo Twist.

Nieuwe machine

Een nieuw ontwerp met hippe kleuren als Lime yellow en Fizzling Fuchsia. De Senseo Twist heeft een opvallend asymmetrisch en kleurig design, dat zich zeker onderscheidt van de meeste andere koffieapparaten die vooral zwart- en zilverkleurig zijn en strakke lijnen hebben.

Het apparaat is makkelijk te bedienen met een simpel touch screen (voor milde of sterke koffie). Het waterreservoir is goed voor 6 tot 8 kopjes. De adviesprijs bedraagt 109,99 euro. Dat is zonder meer een sterk punt.

Nieuwe smaken

Met de introductie van de Senseo Twist komt Douwe Egberts met zes nieuwe smaken onder het label Senseo Lungo. Dit om tegemoet te komen aan de veranderende koffievoorkeur van de gemiddelde Nederlander. De smaak moest voller en intenser. Douwe Egberts ontwikkelde die intensere smaak door een hogere koffiedosering in de pads te verpakken. Hoewel de echte espresso liefhebber waarschijnlijk nog steeds liever een vers gemalen kopje drinkt, is de smaak in vergelijking met de oude pads inderdaad voller geworden en heeft een mooi romig schuimlaagje.

Waardering

De Senseo Twist is een handig en gunstig geprijsd apparaat met een design en kleurstelling die je, of direct zal aanspreken of juist niet. Het apparaat is eenvoudig en snel te bedienen. Ook het schoonmaken is zo gebeurd. Zonder meer een verbetering ten opzichte van zijn populaire voorganger. De nieuwe Senseo Lungo pads passen ook gewoon in de andere Senseo apparaten.

 

Je kunt de Senseo Twist online kopen voor 99 euro (de vuurrode voor 139 euro):

ochtendmist  vuurrood

 

lime

 

 

fuchsia