Test Philips draadloze speaker BT2200

De Philips draagbare en draadloze speaker is een handige gadget waarmee je je muziek van je mobiel, tablet of laptop met bluetooth kunt afspelen.

Om te beginnen is de speaker een handzaam apparaatje. Ongeveer zo groot als je handpalm. Aan één kant heb je de aan- en uitknop en volumeregeling. Aan de andere kant de ingang voor de micro USB lader en de oortjes. Door deze bescheiden afmeting kun je het apparaatje makkelijk meenemen in je tas of zelfs in een grote jaszak.

ph

Bediening

Het is altijd even afwachten hoe ingewikkeld het is om zo’n apparaat te installeren. Bij deze speaker was dat geen enkel probleem. Je zet de speaker aan en je zet de Bluetooth functie op je mobiel, tablet of laptop aan. Na even wachten verschijnt de Philips BT2200 in het rijtje van beschikbare apparaten en kun je hem verbinden. En dat is eigelijk alles wat je hoeft te doen. Vervolgens neemt de speaker automatisch alle geluiden van het gekoppelde apparaat over.

 

ph2

Geluid, batterij en afstand

Het geluid valt niet tegen voor zo’n klein apparaatje. Je kunt het volume behoorlijk hard zetten terwijl het geluid gewoon goed blijft. De speaker heeft een eigen oplaadbare batterij die opgeladen zo’n vijf uur meegaat. Volgens de specificaties heeft de speaker ongeveer 10 meter aan bluetooth bereik. Die 10 meter haalt het wel, zolang er geen voorwerpen of personen tussen de bron en de speaker zijn die bluetooth signaal verstoren.

Wanneer kan je deze speaker gebruiken?

Bijna iedereen heeft ook muziek op zijn/haar mobiele apparaten staan. Ben je ergens binnen of buiten en wil je met meer personen naar die muziek kunnen luisteren dan is deze speaker erg handig. Leg de speaker op een geschikte plek en speel er de muziek op af. Iedereen kan op die manier meegenieten.

ph

Waterproof

Wat de speaker extra leuk maakt is de waterbestendigheid. Je kunt hem daarom ook meenemen in de badkamer, het zwembad, in de sneeuw of regen of andere natte plekken.

Conclusie

Een leuk apparaat met een verrassend goed geluid voor een speaker van zulke geringe afmeting. Zeker voor de prijs van 49,95.

[bol_product_links block_id=”bol_54ecd110ba5ef_selected-products” products=”9200000035690858″ name=”bt” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *