Goede pannen zijn belangrijk als je van koken houdt.

Op dit moment kan je bij AH sparen voor mooie pannen van Vivo Villeroy & Boch. Het gaat om een hele serie pannen waaronder kookpannen, een steelpan, een wok, een braadpan, een stoominzet en twee koekenpannen.

koekenp2Vivo Villeroy & Boch koekenpan

De pannen zijn geschikt voor iedere warmtebron. Dus voor gas, elektrisch, inductie, halogeen en keramisch koken. De kern is van aluminium. Dat versnelt en verbetert de hittegeleiding. De coating van de binnenkant van de koekenpannen is van teflon.

We hebben de koekenpan getest.

Test

koekenpDe pan ziet er mooi en stevig uit. Wat meteen opvalt is dat het handvat vrij kort is. Dat is handig bij het opruimen. Daarnaast is de buitenkant en het handvat van RVS is. Dat is handig omdat je daardoor de koekenpan ook in de oven kan zetten. Je kan ze gebruiken tot een temperatuur van 220 graden C. Een goede test voor een koekenpan is natuurlijk om er gewoon een ei of pannenkoek in te bakken.

Zoals je op de foto kan zien, glijdt het gebakken eitje zo uit de pan. Wat dat betreft is de pan dus geslaagd.

Sparen

Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een zegel. Een kaart is vol als je 60 zegels gespaard hebt. Je kan dan een pan kiezen met bijbetaling. Als je voor een bepaalde pan aan het sparen bent, en je bent bang dat hij op zal zijn tegen de tijd dat jouw kaart vol is, dan kan je gebruik maken van de reserveerservice. Sparen kan nog tot 12 februari 2017.