novy

Stilvolle afzuigkappen van Novy

De keuken is steeds vaker een onderdeel van de woonkamer.

Iedereen wil tegenwoordig graag een woonkeuken, het liefst met een kookeiland. De keuken is daardoor al lang niet meer een ruimte waar alleen gekookt wordt. Het is een plek waar je gezellig kan zitten, kan eten en drinken, lezen of werken en vaak is er ook een TV.  Een plek waar geleefd wordt dus.

Geurtjes….

Er wordt natuurlijk uitgebreid gekookt en gebakken in de keuken. En dan loop je ook gelijk tegen een probleempje aan, waar ik me in ieder geval behoorlijk aan kan storen: kookgeurtjes. Door het open karakter van de keuken verspreiden die geuren zich makkelijk door de hele kamer. En je wilt natuurlijk niet de volgende dag nog ruiken dat je spruitjes of zalm hebt gegeten.

Er zijn natuurlijk afzuigkappen

Natuurlijk zijn er afzuigkappen. Maar afzuigkappen zijn vaak groot en lomp. Niet echt een lust voor het oog. Ze kunnen echt ontsierend zijn. Zeker boven een mooi kookeiland. En, om echt goed de geuren op te zuigen is vaak een hoge stand nodig en dan maken ze een oorverdovend lawaai. Niet echt gezellig dus. Dat kan gelukkig ook anders…

Je wilt natuurlijk een afzuigkap die geurtjes verwijdert en daarnaast aansluit bij jouw keuken en leefomgeving. Dat kan met Novy. Maar minstens zo belangrijk is, dat de stilvolle afzuigkappen van Novy op een fluisterstille, subtiele en efficiënte manier een aangenaam keukenklimaat creeëren.

Dat is #stilvol…

Novy Pure’line

Stilvolle afzuigkappen van Novy

Novy heeft een oplossing voor iedere keukensituatie. Er zijn afzuigkappen die vrijwel onzichtbaar te integreren zijn in het plafond, in de kast of in het werkblad. Of afzuigkappen die sfeer toevoegen aan de keuken, maar ook afzuigkappen die plaatsingsvrijheid bieden.

Zo is er de Pure’line plafondunit, een krachtpatser die heel geschikt is voor boven een kookeiland.  De motor is op afstand te plaatsen waardoor  de inbouwhoogte beperkt wordt en het geluid verder gereduceerd.

Ook is er de MOOD, een afzuigkap die naast stil en efficiënt ook een echte sfeermaker is in de keuken.

Een andere mogelijkheid is werkbladafzuiging. Bij de One worden kookplaat en afzuiging met elkaar gecombineerd. Ideaal natuurlijk, want die past overal, neemt nauwelijks ruimte in en is ook niet ontsierend.

[column size=one_half position=first ]

MOOD

[/column]

[column size=one_half position=last ]

One

[/column]

Bekijk hier alle stilvolle mogelijkheden die Novy biedt en kijk welke het beste in jouw situatie past.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.