Stijlvolle en betaalbare dameshorloges van Cluse

Er zijn horloges met allerlei toeters en bellen en er zijn horloges die uitblinken door eenvoud.

Waar je voorkeur bij een horloge naar uit gaat, is persoonlijk natuurlijk. Maar als je van stijlvol en eenvoudig houdt, dan zou je deze CLUSE horloges  eens kunnen bekijken. Dit merk maakt alleen horloges voor vrouwen en deze horloges zijn, met hun bijna minimalistisch design, een voorbeeld van eenvoud en schoonheid.

Goud of zilver

Om het horloge nog beter bij je eigen stijl te laten passen, kun je de keuze maken tussen verschillende kleuren horlogekasten. Goud of zilver, maar ook zwart, messing en rose goud. Bij iedere kleur kan je kiezen voor een witte of zwarte wijzerplaat. Verder is er veel keuze in kleuren leren bandjes. Hieronder zie je van links naar rechts de Cluse Minuit Rose Gold White/Pink horloge CL30001, de Cluse La Boheme Rose Gold White/Brown horloge CL18010 en de Cluse La Boheme Silver White/Grey horloge CL18215.

cluk

RVS band

Dezelfde horloges maar dan met een RVS band laten een nog strakker en moderner beeld zien. Van links naar rechts zie je Cluse La Boheme Mesh Silver/Black horloge CL18106, de Cluse Minuit Mesh Silver/White horloge CL30009 en de Cluse La Boheme Mesh Full Black horloge CL18111.

clu3

Grootte en dikte

Er zijn modellen waarbij alleen de hele uren worden aangegeven en modellen waarbij de minuten met streepjes worden aangegeven. De horlogekast van deze horloges is 7 mm en de grootte van de wijzerplaat varieert van 33 mm tot 38 mm, zodat ze ook mooi staan om de wat smallere pols.

Betaalbaar

De horloges variëren in prijs van 89,95 tot 99,95 en zijn daarmee heel betaalbaar. Bekijk alle verkrijgbare combinaties van kleuren en bandjes op de site van Brandfield, waar je de horloges ook kan bestellen. Boven de 50 euro hoef je geen verzendkosten te betalen en wordt het horloge dus gratis thuisbezorgd.

 

 

 

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *