Scheepselektro voor de jachtbouw

Als je drukke werkzaamheden het toelaten ben je vast graag aan het ontspannen op het water. Je bent de gelukkige bezitter van een jacht en als de zon op het water schijnt en je boot de golven doorklieft, voel je je rustig en gezegend. Misschien denk je eraan om een nieuw jacht te kopen of je oude jacht een ingrijpende make over te laten ondergaan. Je weet hoe belangrijk scheepselektro is en je wilt een betrouwbaar en goed systeem aan boord.

Onderhoud en ontwerp

Laat je scheepselektro regelmatig controleren door een professioneel bedrijf. Zij hebben verstand van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete elektrische systemen. Dit geldt zowel voor de beroepsvaart als pleziervaart. Ze leveren zeker in de bouwfase complete maatwerksystemen. Bij een professionele scheepsbouwer zijn alle componenten, alle systemen en ook hun werkwijze geheel conform de zeer strenge NEN-normen die in de scheepvaart gelden. Daarbij werken ze graag preventief. Als je midden op zee of op een meer vaart en je scheepselektro weigert dienst, dan kom je in een situatie die je niet mee wilt maken.

Door regelmatige controles, reparaties en onderhoud is een professionele scheepsbouwer in staat om dergelijke situaties te voorkomen. Je kunt hun expertise in scheepselektro voor de jachtbouw dus in de voorfase inschakelen, maar je haalt ook veel rendement uit hun activiteiten als we een onderhoudscontract afsluiten. Faber Elektro Service is zo’n jong Nederlands bedrijf met ruime ervaring in de scheepvaart en scheepsbouw.

Wat kunnen zij je nog meer bieden?

Scheepselektro voor de jachtbouw assembleren ze in hun eigen werkplaats. Alles wat ze doen, verrichten ze op maat, volgens de strengst mogelijke normen. Hun werkplaats is ruim, dus mocht je met spoed scheepselektro nodig hebben, dan is de kans groot dat ze je snel van dienst kunnen zijn. Naast preventief onderhoud en het produceren van scheepselektro voor de jachtbouw hebben ze nog een additioneel specialisme. Het kan voorkomen dat je ergens afgemeerd bent, waar elektriciteit niet voorhanden is, of onbetrouwbaar is. In dat geval kan het verstandig zijn om te beschikken over een eigen off-grid systeem. Een eigen off-grid systeem levert je te allen tijde de benodigde elektriciteit zodat alle elektrische processen aan boord gewaarborgd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een reis waarbij je langere tijd op open zee bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *