moderne picknickmanden

Picknicken 2.0

Denk je bij picknickmanden vooral aan riet met roodgeruite stofjes?

 

Dan is het tijd om dat beeld eens aan te passen. Picknickmanden zijn ook met de tijd meegegaan. Bekijk dan de nieuwste picknickmanden eens. Ze zijn handig in gebruik, multifunctioneel, zien er strak uit en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Tips om je picknickmand te vullen vind je hier.

newmenMenu New Norm multibasket

De Norm multibasket is een strakke picknickmand van Deens design. De mand zit vol handige accessoires waardoor je de mand zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Er zitten twee voorraadbakjes met deksels bij en koelelementen. De deksels kan je omkeren en als snijplank gebruiken.
€ 139,-, meer info

 

pm3

Smooff Hipnic

Hippe uitvoering van de picknickmand. Hier in zilver, maar ook in andere metallic kleuren verkrijgbaar. Te dragen als rugzak en compleet ingericht met borden en bestek voor vier personen. Alleen de hapjes en drankjes moet je zelf verzorgen.

€ 49,-, meer info

 

 

 

outwDe Eco Cool box van Outwell

Deze Outwell  koelbox voldoet aan alle Europese ecowetgeving. De Ecocooler met energielabel is de allernieuwste technologie gebruikt om energie te besparen. De box heeft een inhoud van 24 liter en kan je drankjes en hapjes heel goed koel houden.

€ 61,95, meer info

 

 

 

pkit

Pack it koeltas

Niet alleen geschikt als koeltas voor een kleine picknick, maar ook geschikt om de lunch gekoeld mee naar je werk te nemen. De tas heeft een inhoud van 8 liter. Je vouwt de tas op en legt de hele tas in de diepvries. De koeltas is ook nog eens milieuvriendelijk, omdat de koelelementen ecologische gel bevatten in plaats van een accu of giftig koelelement. De koeltas koelt de inhoud tot wel 10 uur lang.

€ 25,99, meer info

 

pm4Picknickmand van Outwell

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje op een wasmand. Maar het is een inklapbare picknickmand. Wel heel basic, maar wel handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Gemaakt van BPA-vrij plastic.

€ 32,99, meer info

 

 

pm

 

Pickup mand van WMF

Te gebruiken voor de boodschappen, in de keuken of als picknickmand. Hij is gemaakt van scheurbestendig en afwasbaar polyester en heeft binnen allemaal vakken met ritsen zodat je kleine spulletjes apart kunt opbergen. Het handvat is van roestvrij staal.

€ 53,99, meer info

 

picknick bbq

Bbq picknickmand

Picknickmand met complete bbq set.

€ 45.92, meer info

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *