tv standaard

Op zoek naar mooi design tv meubel? Kies een tv vloerstandaard

We hebben inmiddels allemaal wel zo’n mooie flatscreen in huis en willen deze uiteraard zo optimaal mogelijk integreren met de rest van ons interieur. Waarom zou je de tv op een kastje plaatsen als je deze ook op een design tv standaard kunt plaatsen? Daar zijn een paar goede redenen voor. En dat zijn niet alleen praktische redenen, maar het geeft ook een opgeruimde aanblik. Lees hier verder waarom een tv vloerstandaard de aanwinst voor de inrichting van je woonkamer kan zijn.

Een tv vloerstandaard als design meubel

Misschien heb je het idee dat als je een tv vloerstandaard koopt, dat je een standaard met een stalen frame krijgt. Zoals je bijvoorbeeld gewend bent in een bedrijfskantine te zien. Maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk zijn dit soort tv vloerstandaards wel verkrijgbaar, maar dan zijn ze ook echt voor een bedrijfskantine bedoeld. In dat geval is het gewoon praktisch en hoeft het niet mooi te zijn. Maar een tv vloerstandaard voor in huis heeft een mooi design. Je kunt kiezen voor een driepoot van blank hout, of een tv vloerstandaard met brede voet en een specifieke houtprint. Dit maakt de vloerstandaard niet alleen een volwaardig tv meubel, je kunt het ook afstemmen op de kleur en houtsoorten van de rest van je interieur.

Wat is het voordeel van een tv vloerstandaard?

Je hebt niet altijd een geschikt kastje waar je tv op kan staan. Of de muur van je huiskamer is bijvoorbeeld te zacht om een tv aan op te hangen. In dat geval is er een simpele oplossing in de vorm van een tv vloerstandaard. Je plaatst je tv eenvoudig op de standaard en kunt de tv daardoor neerzetten op elke plek in de woonkamer die je wenst. Je bent dus niet gebonden aan de andere vaste kasten die je al in de woonkamer hebt staan. De ruimte die je rondom de tv kunt behouden geeft het nog meer een effect alsof je naar een bioscoopfilm zit te kijken. Een ander voordeel van de tv vloerstandaard is dat je de kabels mooi weg kunt werken in de speciale kabelgeleiding. Zo heb je echt een blikvanger in de kamer staan, zonder enige andere afleiding. De tv vloerstandaard is stevig en door het mooie ontwerp toch sierlijk.

Waar let je op bij de aankoop van een tv vloerstandaard?

Behalve het design dat bij je interieur moet passen, zijn er nog een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een tv vloerstandaard. Zo is het belangrijk dat je tv op de standaard past, dus dat de maat geschikt is voor de standaard die je hebt uitgekozen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de standaard het gewicht van je tv kan dragen. Nu is dat over het algemeen geen probleem, de tv vloerstandaards zijn geschikt voor de meeste tv’s. Denk voor de aankoop ook even goed na waar je de tv neer gaat zetten. Wil je dat je de tv nog kunt draaien als hij op de tv vloerstandaard staat? Of moet de standaard in hoogte verstelbaar zijn? Als je dat vooraf goed in beeld hebt, kun je een geschikte standaard daarbij uitzoeken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *