Must-have gadgets voor pokerliefhebbers

We leven in een maatschappij vol handige gadgets, en ook voor pokerliefhebbers ontbreekt het niet aan leuke hebbedingetjes.

Nu zeggen ze dat het een echte mannenwereld is, maar wie zegt dat vrouwen niet kunnen pokeren? Met de volgende gadgets wordt jouw pokeravond nog spannender én maak je indruk waardoor de mannen moeite zullen hebben hun pokerface te behouden.

Draadloze Poker-controller

De controller, die speciaal voor online pokerspelers is ontworpen, laat het pokeren meer op gamen lijken. Voor vrouwen is het echter de manier om lekker languit liggend op de bank je pokerskills te verbeteren en ondertussen te genieten van een chocoladereep. Vergeleken met de speciale pokermuis, waarmee veel pokerspelers wel eens per ongeluk verkeerd klikten, zorgt de controller ervoor dat je geen fouten maakt tijdens het spel. De mannen worden stinkend jaloers op je met deze gadget. Kijk op CasinoShark voor een vergelijking van verschillende online pokersites om te zien waar jij je pokerskills het beste kunt oefenen.

casDe Poker Cash Check aansteker

Als professioneel pokerspeler kun je het niet maken om van je pokerface af te wijken tijdens een pot, maar tijdens de maandelijkse pokeravond met vrienden kan een onverwachts grapje best leuk zijn. Met de Poker Cash Check aansteker bied je in stijl een vuurtje aan als iemand een sigaret op wil steken. Je maakt niet alleen indruk, maar je haalt je tegenstanders ook heel even uit hun concentratie waar jij je voordeel mee kunt doen.

Opblaasbare pokertafel

Hopelijk breekt de tijd van zwoele zomeravonden snel aan en is het weer mogelijk om leuke feestjes te geven zoals een poolparty. Met de opblaasbare Texas Hold´em Pool Poker Set maak je het feestje pasopbl echt onvergetelijk. Hiermee kun je met maximaal vier personen vanuit je zwembad in de relaxte loungestoelen pokeren. De set is inclusief 200 pokerchips en speelkaarten die waterbestendig zijn.

En als je dan toch al op de mannelijke toer bent, vind je hier de perfecte BBQ-recepten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *