Marsala wooninspiratie

Een sterke body, robuust, maar met een warm karakter en een lichte aardetint in de afdronk…

Een nieuwe Italiaanse wijn? Nee, het is Marsala, dè trendkleur van 2015! Een kleur die verdacht veel overeen blijkt te komen met zijn wijn-naamgenoot. Mocht je je hoofd breken over welke kleur je de saaie muur in de woonkamer nou moet geven, dan is marsala, een prachtige, zachtrode, stevige kleur met warme uitstraling, een heel goed idee!

marskMarsala in je interieur

De kleur Marsala heb je waarschijnlijk allang voorbij zien komen op de catwalks en in de modebladen. Dus je weet: of je de lente nu in gaat met een nieuwe jurk, luchtige blouse of pantalon, zolang het marsala is, zit je gebakken! Maar dat geldt ondertussen ook voor je interieur. Decoreer of verf de muren met deze nieuwe trendkleur en je bent verzekerd van een moderne upgrade. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Westwing om te zien hoe Marsala het beste in jouw interieur kan worden opgenomen.

Marsala – een veelzijdige kleur

Marsala kan dankzij haar subtiele karakter in elke ruimte worden gebruikt. De roodbruine aardetint geeft aan zowel lichte en donkere kamers een natuurlijke en rustige uitstraling. Of je nu voor één muur kiest, of een volledige ruimte, met marsala kan er niet veel mis gaan.

Met welke kleuren Marsala goed matcht?

Ga je mixen met andere kleuren, doe dat dan met blauw- of grijstinten. Blauw en grijs laten de veelzijdigheid van marsala spreken, maar behouden de rust. De ideale combi! Dus; voor wie een frisse, nieuwe look wil geven aan huis en haard en voor wie zijn interieur up to date wil houden: verf een geschikte muur marsala rood en ga voor marsala accessoires!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *