Koken in pastel met Le Creuset

Pastel is in, ook in de keuken.

mpDaardoor komen er steeds meer leuke keukenspulletjes bij in mooie zachte kleuren. En met een paar leuke accessoires kan je je keuken zo eenvoudig opfleuren.

Le Creuset in pastel

Iedereen kent natuurlijk de
oranje-rode braadpan van Le Creuset. Maar Le Creuset heeft het assortiment al lang uitgebreid. Niet alleen hebben ze veel meer dan pannen, ze zijn er ook in trendy kleuren. Zoals de nieuwste kleur, mauve pink, een prachtige kleur tussen roze en lila in. De kleur maakt deel uit van de Le Creuset Signature collectie. De pan heeft een RVS knop op de deksel, wat de pan geschikt maakt voor de oven.

Le Creuset pannen zijn wat duurder dan de gemiddelde pan, maar dan heb je ook wat. Een mooie, stevige pan van gietijzer, glanzend geëmailleerd met levenslange garantie. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en kan hij ook in de oven geplaatst worden.

pankAccessoires

Aanvankelijk had Le Creuset alleen gietijzeren braadpannen die al sinds 1925 gemaakt worden. Maar de laatste jaren zijn er ook allerlei ander kook accessoires te krijgen zoals aardewerk, bakblikken, fluitketels en wijnaccessoires.

In dezelfde kleur mauve pink zijn bijvoorbeeld ook ministoofpannetjes te koop. Leuk om sauzen of desserts in op te dienen. De minipannetjes zijn van aardewerk en kunnen grote temperatuurverschillen aan en zijn daarom zowel geschikt om in de diepvries te zetten als in een oven tot 260°C.

Kijk op de site van Le Creuset om het hele assortiment en de verschillende kleuren te bekijken. En kijk hier hoe we Rendang vlees in de pan maken.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *