idual led lamp

Kleur en sfeer met de iDual Led lamp

Superleuk zo’n lamp die je iedere kleur kan geven van de regenboog.

led
De iDual LED lamp ziet er uit als een gewone lampenpeertje, maar hij kan een stuk meer dan alleen maar licht geven. Met de bijbehorende afstandsbediening kan je de kleur van de lamp helemaal naar eigen inzicht aanpassen.

abKleur bij je stemming

Zo kan je de kleur van het licht aanpassen aan de gelegenheid, moment van de dag of aan je stemming. Op de afstandsbediening staan een paar paar voorgeprogrammeerde kleuren zoals die van kaarslicht, licht om bij te mediteren of te studeren. Licht van de opkomende of ondergaande zon bijvoorbeeld.  Maar daarnaast kan je ook zelf je favoriete kleur instellen. In iedere kleur kan je het licht heel fel maken of juist heel zacht. Er is ook een stand waarbij de lamp van kleur blijft veranderen.

Past in iedere lamp met grote fitting

Het fijne van deze lamp is verder dat hij in iedere bestaande lamp (met grote fitting) past. De lamp heeft een lichtopbrengst van 806lm en een levensduur van 20.000 branduren.

Handige lamp

De iDual Led Lamp is een handige lamp omdat je hem zowel kan gebruiken als je een feestje hebt, aan het lezen bent of als sfeerverlichting bij een romantisch etentje. De afstandbediening werkt prima. Er staan veel knoppen op, maar door de handige icoontjes spreken deze voor zich. Ook leuk om iemand kado te doen.

De adviesprijs van de lamp is 39,99. De lamp is onder andere te koop bij de Praxis.

  1. Idual lampen zijn erg plezierig. Alleen is de afstandbediening binnen een half jaar kapot bij dagelijks gebruik. Ik heb destijds drie lampen gekocht en ben aan de laatste afstandsbediening toe. Daarna kan ik de lampen weggooien want de leverancier verwijst naar de producent en die laat zich op internet niet vinden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *