Kattenknutsels

Normaal ben ik niet zo van de katten en ook niet van de knutsels, maar voor dit boek maak ik een uitzondering.

Het boek Kattenknutsel van Femke Vindevogel staat vol leuke, lieve en originele knutselideetjes die allemaal met katten te maken hebben.

kattkBreien, haken, naaien, knippen en plakken. Allerlei verschillende technieken worden toegepast. Kattenapplicaties op bestaande kledingstukken, blikjes verven met gaatjes in een kattenvorm waar je een theelichtje in kan zetten, een schattige gehaakte kattenmobiel voor de babykamer, veters met lichtgevende katten, zijn maar een paar voorbeelden.

Kattenknutsels is een leuk en mooi boek met veel foto’s, zowel van de knutsels als van echte katten, en is duidelijk met veel liefde en plezier gemaakt. De knutselideeën zijn zonder meer origineel en overal wordt duidelijk uitgelegd hoe je ze zelf kan maken. Achterin het boek staan de patronen. En nu maar hopen dat er ook nog een boek met hondenknutsels komt.

Ook een leuk kadootje voor de kattenliefhebber.

[bol_product_links block_id=”bol_56efec5de1311_selected-products” products=”9200000052483355″ name=”kk” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *