Kado ideeën voor de gezondheidsfreak

Wat geef je iemand kado die erg op zijn gezondheid let, gezond eet en er een erg gezonde levensstijl op na houdt? Kado ideeën voor de gezondheidsfreak.

 

1. Matcha thee

Matcha thee is vrij kostbare groene poederthee die gebruikt wordt tijdens de Japanse theeceremonie. De theeblaadjes worden gestoomd, gedroogd en daarna in een stenen vijzel verpulverd zodat er een groen poeder overblijft.
Hikari is de meest populaire Matcha kwaliteit en verenigt alle goede eigenschappen van een Matcha: rijke smaak, stevig, zacht & delicaat met een prachtig levendige groene kleur. De naam Hikari betekent “bliksem” en doet denken aan de lichtgroene glanzende kleur van deze Matcha thee. Je klopt de matcha thee met een bamboe garde.

30 gram thee voor 34,95 bij Simon Levelt

gez2

 

2. Noten- en zaden boters

Eén of meerdere potten van deze noten- en zaden boters zullen zeker in de smaak vallen. Kies uit amandelboter, abrikozenpit boter, hennepboter, pompoenzaadboter en walnootboter. De boters zijn allemaal ‘raw en organisch’. De potten kosten 7,95 behalve de hennepboter die kost 9,95.

gez1

3. Brita waterfilters

Water is gezond, maar dan liefst wel gefilterd water.  Een BRITA Waterfilter laat gewoon kraanwater nog beter smaken. BRITA filtert o.a. kalk uit leidingwater waardoor je zacht drinkwater voor lekkere koffie en thee krijgt. Of om zo te drinken. Behalve een waterkan, heb je ook waterfilters nodig.

De mogelijkheden zie je hier

gez3

 

4. (H)eerlijk

Het boek van Gwyneth Paltrow staat vol tips en recepten voor een gezonde levensstijl.

gez4

 

[bol_product_links block_id=”bol_529f64eb13e88_selected-products” products=”9200000013655344″ name=”pal” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

5. Noten

Noten, bij voorkeur rauwe noten, zijn een gezonde lekkernij. Koop een paar soorten en doe ze in een leuke glazen wekpot en je hebt een super kado.

Je kunt noten ook online kopen

gez5

6. Kokosolie

Een mooie extra virgine kokosolie is een mooi en gezond kado en je kunt het bijna overal voor gebruiken. Om in te bakken, maar ook om in je haar of op huid te smeren.

gez6

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *