Je mobiel als mode accessoire

Wie gaat er tegenwoordig nog zonder zijn mobiel op stap? Niemand toch. En als je je daarna bedenkt hoe vaak je je mobiel in je hand hebt, dan zal je moeten toegeven dat je smartphone naast alle andere functies, ook een belangrijk mode accessoire is.

Een mobiel is van zichzelf al mooi om te zien, maar met de juiste hoesjes kan je een mobiele telefoon helemaal aan jouw stijl en misschien de kleuren van je outfit aanpassen.

Stijl én bescherming

Behalve dat je die hoesjes aan jouw smaak en kleur kan aanpassen, beschermt zo’n hoesje je mobiel ook nog eens. Je zal wel gek zijn als je net een nieuwe iPhone hebt, en je gaat er mee weg zonder bescherming. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een kapot scherm laten repareren, kost ja al snel een paar honderd euro. Een hoesje kost je een paar tientjes. Kies een paar leuke hoesjes uit in kleuren, motieven of patronen die passen bij je kleding en waar je met kan variëren. Je kan het natuurlijk ook andersom doen: kleding kiezen die bij je mobiel passen.

Als voorbeeld hebben we iPhone 11 hoesjes genomen. De afgebeelde smartphone hoesjes zijn van Casimoda. Er is keuze genoeg en het is alleen maar leuk om bij je kleding een bijpassend hoesje te zoeken.

Een paar voorbeelden

Dierenprints zijn al een paar seizoenen populair en deze trend is dit seizoen nog steeds veel gezien. Een hoesje dat geheel of gedeeltelijk voor zien is van een dieren prints past daar prima bij. De rok is van Moss Copenhagen.

dierenprint

De hoesjes bij de trui hieronder zijn vrij neutraal en zullen bij veel meer kleding passen dan alleen de trui met spikkels die van Dorothy Perkins is.

Ruiten doen het eigenlijk altijd wel goed, dus ook dit seizoen. De broek met Schotse ruit is van Promiss.

Strepen kunnen altijd en zijn makkelijk te combineren. Neem gewoon een patroon waarin de kleuren of één van de kleur terugkomt. De gestreepte trui in dit voorbeeld is van van Edc by Esprit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *