Wanneer je graag tv kijkt, dan weet jij als geen ander dat genieten van mooie beelden niet alleen afhangt van het beeld zelf. Natuurlijk is het essentieel om een tv te kiezen die bij jou past, met de juiste grootte van het scherm, een diversiteit aan mogelijkheden etc. Maar de stand van het scherm is minstens net zo belangrijk. Dat bepaalt tenslotte hoeveel comfort je ervaart bij het tv-kijken.

tvstandOp allerlei manieren inzetbaar

Als je een kastje hebt voor je tv, dan zal het vaak voorkomen dat het licht er niet op de juiste manier op valt of dat de tv net te hoog of te laag staat naar je zin. En laten we eerlijk zijn, tv-kastjes zijn een beetje uit de tijd. Een tv vloerstandaard past uitstekend bij het moderne, ultra strakke design van onze tv’s. En bovendien staat jouw tv daarmee altijd op de gewenste plaats. Een tv vloerstandaard is overigens niet alleen geschikt voor particulier, maar ook voor zakelijk gebruik. Hiermee zet jij bijvoorbeeld jouw bedrijf nog beter neer, wanneer je bijvoorbeeld een promotiefilmpje aan je klanten wilt laten zien.

De diverse modellen

Hoewel je dat misschien niet zou denken, is er op het gebied van een tv vloerstandaard een zeer ruime keuze. Niet alleen de kleuren variëren van chic zilver tot stijlvol zwart, maar ook de modellen zelf zijn allemaal net even anders. Zo zijn er bijvoorbeeld vloerstandaards met een vaste poot. Deze kan je wel verplaatsen, maar dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk als bij een verrijdbaar model. En wie voor optimaal gemak gaat, kan natuurlijk het beste kiezen voor een tv vloerstandaard die ook in hoogte verstelbaar is. Het verstellen gaat eenvoudig en vloeiend en zal dan ook zonder problemen uitgevoerd kunnen worden.

Design en kwaliteit ineen

De tv vloerstandaards uit ons assortiment staan niet alleen voor design, maar ook voor kwaliteit. Alle modellen zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat betekent niet alleen dat een tv vloerstandaard stevig is en een goede steun geeft aan jouw tv, maar ook dat deze lang meegaat en je er daardoor nog heel lang gebruik van kan maken.

Of je nu een tv vloerstandaard nodig hebt voor je woon- of slaapkamer of voor een presentatieruimte of kantoor, van een tv vloerstandaard heb je altijd plezier.