Fleur je werkplek op

Breng je veel tijd door achter je bureau? Reden genoeg om van je werkplek een fijne plek te maken.

Als je veel thuis werkt of lang achter je computer zit, dan breng je er waarschijnlijk heel wat uurtjes door. Maar heb je ook wat aandacht besteed aan de aankleding van je werkplek?

Productiever

Je zult zien dat als je een mooie, opgeruimde plek hebt om te werken, je er met meer plezier gaat zitten en waarschijnlijk ook productiever bent dan als je in een rommelig ongezellig hoekje zit.  Dus kijk eens objectief naar je bureau en kijk of het niet eens tijd wordt voor een kleine reorganisatie.

Niet veel nodig

Er is echt niet veel nodig om de boel wat op te fleuren en er een beetje gezellige en aangename plek van te maken. Met een beetje handigheid en creativiteit kom je een heel eind. En het hoeft ook echt niet veel te kosten. Kijk naar de ideetjes hieronder om wat inspiratie op te doen.

Zo pak je dat aan…

Een beetje kleur

Ook al hou je van wit en rustig, niks pept de boel zo op als een beetje kleur. Lichte kleuren en pasteltinten zijn de trend op dit moment. Dus neem een paar mason jars of een paar lege flessen en beschilder ze in kleuren van je keuze. Of breng wat kleur op je bureau met bloemen van Fleurop.

kleur op je werkplek

Een beetje groen

Planten zijn lange tijd uit de gratie geweest, maar zijn nu weer helemaal in. Planten zijn heel decoratief en brengen de natuur een beetje binnen. Vooral kleine tuintjes in glazen potten (zoals in de afbeelding hieronder links) zijn heel decoratief. Je maakt ze zo klein of groot als je zelf wilt en het voordeel is, ze worden nooit groter dan de glazen pot waar ze inzitten. Hier vind je meer ideeën om zelf een terrarium te maken.

groenstoel

Wit als basis

Eén van de belangrijkste dingen van een fijne werkplek is een goede bureaustoel. En die stoel moet behalve lekker zitten, er ook nog een beetje mooi uitzien. Het voordeel van wit als basiskleur voor je meubelen, is dat je het makkelijk overal mee combineert. Met een paar kleurige accessoires ziet het al snel goed uit.

De witte bureaustoel rechts van Staples bijvoorbeeld, kost nog geen 100 euro. En hieronder zie je nog wat inspiratie voor werkplekken.wit als basis

Iets persoonlijks

Maak van je werkplek iets persoonlijks door wat foto’s, of spreuken die iets voor je betekenen op te hangen of neer te zetten in lijstjes. Ook souvenirs, dingen die je van iemand hebt gekregen, tekeningen van je kinderen of andere spulletjes die iets voor je betekenen, kun je hiervoor gebruiken.

pers

bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *