douche

Een nieuwe look voor de douche

Het is tijd om de douche een nieuwe uitstraling te geven. Helaas ben je te druk met werk en andere verplichtingen, waardoor het er niet echt van komt. Toch wil je graag aan de slag, want de douche is echt toe aan wat nieuws. Gelukkig hoef je niet de hele badkamer te verbouwen om het er leuk uit te laten zien. Lees daarom gauw verder voor wat tips!

Douchezitje

Soms wil je gewoon even een douche nemen waardoor je lekker tot rust kunt komen. Op de grond van de douche zitten is mogelijk, maar niet zo heel erg comfortabel. Daarom is het ideaal om een douchezitje te hebben. Je kunt het namelijk gebruiken om te ontspannen, maar daarnaast is het ook gewoon erg praktisch als je slecht ter been bent of als je al op leeftijd bent en niet zo lang kunt staan. Denk eerst goed na voordat je een douchezitje realiseert. Denk allereerst na over de hoogte ervan. Als je kleine kinderen hebt, is het namelijk fijn als de bank wat lager staat. Ten tweede kun je kiezen voor een bankje met of zonder leuning. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf de bekleding te kiezen die past bij de rest van de douche of er juist heel anders uitziet.

badkamer spiegel met verlichting

Spiegel

In de ochtend voordat je naar werk gaat, wil je natuurlijk dat je er goed uitziet. Een spiegel in de badkamer kan daarom goed van pas komen. Nu de dagen donkerder worden, heb je natuurlijk wat kunstmatig licht nodig om jezelf in de spiegel te zien. De lamp in de badkamer kan aan, maar het is ook mogelijk om een spiegel met verlichting aan te schaffen. Los van dat je de spiegel voor je make-up kunt gebruiken, heeft het nog meer voordelen. Zo zorgt een spiegel er namelijk voor dat de badkamer groter lijkt. Dat kun je doen met een ronde of rechthoekige spiegel, maar jouw badkamer lijkt het grootst met lange spiegels. Als je mee wilt gaan met de tijd, is het aanschaffen van twee spiegels een echte aanrader. Tot slot is er ook oplossing om wat meer opbergruimte te creëren. Je kunt namelijk een spiegel met een kast aanschaffen. Best handig, toch?

Met deze tips ziet jouw badkamer er al een stuk levendiger uit! Heb je er nu helemaal zin in gekregen om badkamer accessoires te gaan kopen voor jouw badkamer? Neem dan vooral een kijkje op de winkel van Sanitairwinkel!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *