Doe meer met je zelf gemaakte foto’s

Altijd een mobiele telefoon bij je hebben heeft verschillende voordelen.

Zo kan je van alle leuke en mooie dingen die je ziet, makkelijk en snel foto’s maken. De kwaliteit van foto’s die je met je mobiel kan maken is prima, dus dat levert goede foto’s op. Tussen al die foto’s zitten vast wel een paar goed gelukte, waar je iets bijzonders mee kan doen.

Dus laat die leuke en mooie foto’s niet ongebruikt op je harde schijf staan, maar zoek er een paar uit die de moeite waard zijn en bekijk onderstaande ideeën.

Maak een foto collage

Een makkelijke manier om van je foto’s wat leuks te maken is door middel van een collage. Kies een aantal leuke foto’s en combineer ze met elkaar. Dat kan je op verschillende manieren doen. Een eenvoudige manier is om je foto’s uit te printen en ze op de muur te plakken en te versieren met verschillende kleuren tape zoals op het voorbeeld hieronder.

geprinte foto's

bron foto

Wil je een iets duurzamere manier om je foto’s op te hangen? Laat je foto’s dan afdrukken op canvas in verschillende maten en maak er dan een collage van.

fram

bron foto

Laat er een fotobehang van maken

Niet iedereen is dol op behang. Maar fotobehang, gemaakt van je eigen mooie foto(‘s) is toch wat heel anders. Zo’n fotobehang gebruik je dan op één muur of op een deel van een muur, anders wordt het snel te druk. Kies een foto die wat kleur en sfeer betreft, goed bij je inrichting past. Iets van de natuur, een bos of bloemen past prima in de slaapkamer. Een foto van een waterval of van de zee staat goed in de badkamer. En voor de kinderkamer zijn er ook genoeg leuke ideeën, zoals foto’s waar de kinderen zelf opstaan. Je kan het fotobehang op maat laten afdrukken, bijvoorbeeld bij reclameland.nl.

fotobe
bron foto

Waar ben jij geweest?

Nog een leuk idee om foto’s te verwerken op een landkaart. Op het voorbeeld staat een kaart van alle staten van Noord-Amerika, maar die kan je makkelijk vervangen door een kaart van de wereld, Europa of Nederland. Print de foto’s uit en verwerk ze in de kaart.

foto
bron foto

Druk ze af op stof

Foto’s kan je ook prima op stof afdrukken. Zo kan je er kussens, t-shirts of schorten mee bedrukken. Dit doe je zelf door ze eerst te printen op transfer papier en ze dan op de stof te strijken. Vind je dat te ingewikkeld, dan kan je het ook laten doen.

foto op stof
bron foto

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *