printabonnement

De voordelen van een printabonnement

Met een print abonnement betaal je een vast bedrag per maand om ongelimiteerd te kunnen printen. Zo kun je met het HP Instant Ink abonnement bijvoorbeeld zorgeloos printen. De printer geeft automatisch een signaal af naar HP wanneer de cartridges (bijna) klaar zijn voor vervanging. Op dit moment stuurt HP je direct de nieuwe cartridges toe, inclusief een retour envelop om de oude cartridges gratis in terug te sturen. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het bestellen van cartridges, maar liggen ze op de deurmat zodra je ze nodig hebt. Ideaal voor degenen die veelvuldig gebruik maken van een printer.

1. Minder nadenkwerk

Zo’n print abonnement zorgt er dus voor dat jij nergens meer bij stil hoeft te staan. Je krijgt je cartridges automatisch toegetuurd, zonder kopzorgen over het herbestellen van de juiste cartridges. Je voorkomt de uren zoekwerk naar het juiste cartridge voor jouw printer, en houdt zo tijd (en ruimte) over om met andere zaken bezig te zijn. Een print abonnement houdt je hoofd lekker koel!

2. Altijd klaar om te printen

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Ben je net een groot document aan het printen, blijkt dat de laatste 20 pagina’s vervaagd zijn: cartridge leeg! Met een print abonnement hoef je jezelf hier dus geen zorgen meer over te maken. De cartridges komen altijd ruim op tijd binnen, en zodra de printer je een seintje geeft dat de cartridges bijna leeg zijn, kun jij ze direct vervangen.

3. Duurzamer printen

Een printabonnement geeft je de mogelijkheid om duurzaam en milieubewust te printen. Je kunt cartridges in veel gevallen makkelijker recyclen (in veel gevallen wordt er een retour envelop meegestuurd), en de kans op mislukte printjes dankzij lege cartridges is natuurlijk een heel stuk kleiner. Daarnaast bespaar je natuurlijk ook op benzinekosten voor een ritje naar de printshop!

4. Geld besparen

We willen allemaal wel wat geld besparen; met een print abonnement is dat dan ook precies wat je doet. Je betaald maandelijks een x bedrag aan abonnementskosten, en met dit bedrag betaal je alle cartridges van de loop van het abonnement. Je zult al snel merken dat (in de meeste gevallen) dit een stuk minder hoog in de kosten loopt dan de aanschaf van losse cartridges. Zeker wanneer er veel geprint wordt kan dit flink wat in de kosten besparen. Combineer een print abonnement met een duurzaam printbeleid, en je print zo duurzaam en goedkoop mogelijk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *