Dé trends voor een zonnige slaapkamer

Laatst bijgewerkt:

De winterdepressie vervaagt en de lente staat voor deur. De dagen wordt warmer en zonniger. En daar worden we vrolijk van! Dus gooi die gordijnen in je slaapkamer open en creëer daglicht. Daglicht stimuleert jouw creativiteit en geeft je meer energie. Dus tijd voor een zonnige slaapkamer met een frisse look!

sws

Gebruik frisse kleuren

Een zonnige slaapkamer creëer je met frisse kleuren. Wit-tinten zorgen voor een frisse look en geven jouw kamer een opgeruimde uitstraling. Combineer wit-tinten met lichte pastelkleuren voor sfeer. Pak de verfroller en geef een slaapkamerwand een mooie lichte tint. Vervang het donkere beddengoed voor een frisse kleur en jouw slaapkamer krijgt meteen een zomerse look.

swss3

Een slaapkamer met een zomerse en frisse look en een boxspring in de stijl van de kamer.

Zorg voor lichtcreatie

Voor een échte zonnige slaapkamer is licht misschien wel het belangrijkst. Laat de zonnestralen je slaapkamer binnen. Sla de gordijnen open en zet een raam open voor een heerlijk lentebriesje. De frisse lucht geeft je energie! Hoe fijn is het om in de ochtend wakker te worden van het daglicht in plaats van de wekker? Daglicht zorgt ervoor dat je biologische klok goed functioneert, waardoor je heerlijk uitgerust wakker wordt en met een frisse start de dag begint.

swss
foto: lifestyleandglamour.nl

Keep it simple

“Less is more”, een trend die niet meer weg te denken is. We houden van accessoires en decoratie, maar hou het subtiel en in de stijl van je slaapkamer. Een fleurige plant hier en daar, een schilderij op de muur ter decoratie en een kleurtje op de muur, allemaal mooi als je het simpel en subtiel houdt.

Wil jij het zomers gevoel in slaapkamer brengen? Laat je inspireren via de webshop van Swiss Sense, bekijk verschillende slaapkamerstijlen en doe ideeën op voor een zonnige slaapkamer. Krijg jij al zin in een nieuwe slaapkamerlook door alle lentekriebels? Ga aan de slag, veel succes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *