De leukste moestuin apps

Laatst bijgewerkt:

Zelf kruiden en groenten kweken is hip en happening. Daar kan je deze paar handige apps goed bij gebruiken.

mt21. Moestuinder

Deze app is vooral geschikt voor de kleine moestuinder die wat groenten, fruit en kruiden wil verbouwen op kleine schaal of in bakken. Wanneer kan je iets zaaien, hoe diep en hoe lang duurt het vervolgens tot je het kan oogsten? De app heeft ook een encyclopedie van rassen van groenten en fruit. Maak je eigen aantekeningen en ervaringen in je logboek. De app is gratis, je vindt hem hier.

mt

po2. Pokon app

De Pokon app voorziet je niet alleen van informatie voor de moestuin, maar ook voor de gewone tuin en planten binnen. Je ontvangt tips voor de verzorging van je planten, nieuwtjes, kunt filmpjes bekijken en je krijgt natuurlijk ook tips voor de juiste (Pokon) voeding. De app is gratis en je vindt hem hier.

po2

mmt3. Mijn tuin

Mijn tuin is een uitgebreide informatie bron voor planten, groenten en kruiden. Je kiest een plant of groente waar je iets over wilt weten en je krijgt informatie over het verzorgen, rassen, planten, bemesten, stekken, zaaien en veel voorkomende ziekten en plagen. Bij iedere plant worden ook een aantal foto’s getoond. De app is gratis en je vindt hem hier.

mijn tuin

ba4. Bayer app

Deze app van het merk Bayer is handig als je ziekten of plagen hebt. Bij iedere plant, groente of fruitsoort wordt apart aangegeven voor welke ziekten ze vatbaar zijn. Met foto’s zodat je kunt nagaan wat er bij jouw plant aan scheelt. En natuurlijk producten van Bayer om de plaag of ziekte te bestrijden. De app is gratis. Meer informatie vindt je hier.

bay

to5. Tomato Guide

Voor iedereen die zich wil specialiseren in het verbouwen van tomaten is deze app een hele goeie. Je krijgt informatie over 35 tomatenrassen met uitgebreide info over het verbouwen en verzorgen ervan. De app kost 1,99 en is engelstalig. Je vindt hem hier.

tomato guide app

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *