Babyfoon apps

Krakende, storende babyfoons hoeven nu echt niet meer. Met een app, een camera of webcam volg de beelden op je mobiel, iPad of PC.

Je kunt natuurlijk een goedkope babyfoon kopen, maar als je een mobiel, tablet en/of laptop hebt, dan kan je ook voor een paar euro een app uitproberen.

Cloud baby monitor

Met deze app kun je je baby zien en horen. Je hebt twee Mac devices nodig. Dat kan zijn een iPhone, een iPad of iPod touch of computer. Het werkt overal waar een Blue Tooth of Wifi verbinding is.

Prijs: € 3,59. Download

 

 

babyfoon app

 

 

bab12

Baby Monitor AV

Leg een  iPhone of iPad bij je baby en houd hem in de gaten op ieder ander apparaat op je Wifi netwerk. Je kunt een gratis versie uitproberen en voor 2,69 een advertentievrije app kopen.

Download de app hier.

 

 

bab2

app

Babyfoon G3

Veel gebruikte en goed gewaardeerde app die werkt op Wifi en 3G.

Prijs 3,59. Download de app hier.

app2

  1. Vergeet de Babyfoon van Annie niet. Gratis en heeft veel opties. Ik vind het ideaal om liedjes van mijn eigen playlist af te laten spelen.

  2. Jaaaa die Babyfoon van Annie is heel erg goed. Ik kan niet meer zonder. Enige is dat de download gratis is, maar je wel in de app opties moet kopen. Volgens mij was dit iets van 3 a 4 euro. Een klein bedrag, maar dan heb je daar wel een hele hoop voor.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *