apps beter slapen

Apps om beter en dieper te slapen

Ogen dicht, oordopjes in, luister en val in slaap met één van deze apps.

Enige probleem is dat je wel dat als je in slaap valt, je vast zit met een snoer aan je mobiel of tablet vastzit.

 

Slaap lekker

Dit is een gratis applicatie ontwikkeld door zorgverzekeraar VGZ voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Slaap Lekker helpt om je slaapproblemen in kaart te brengen. Heb je moeite met in- of doorslapen of problemen met het dag- & nachtritme? De app geeft praktische opdrachten, tips en coaching om je slaapklachten te verminderen. Ook kun je een slaapdagboek bijhouden.

meer info

apsl

 

Brainwave Power Nap

Het klinkt een beetje science fiction achtig, maar deze app verandert het patroon van je hersengolven door geluid. Eerst worden je hersenen in een staat van ontspanning gebracht, dan in de toestand van slaap, en daarna wordt je weer alert gemaakt. Na je powernap word je weer opgefrist wakker. Je kunt de duur van je dutje instellen.

De app kost € 0,89.

meer info

pow

 

 

My sleep by Jensen

De app geeft je een alarm om je te wekken, een slaaptimer om makkelijker in slaap te vallen, feen ruime verzameling rustgevende en leuke geluiden om uit te kiezen, koppeling met uw iPod-bibliotheek, nieuws en het weerbericht bij het wakker worden, een programma voor het bijhouden van slaapstatistieken.

De app is gratis

meer info

jens

 

 

Sleep Pillow Ambiance

Deze app heeft een keuze aan natuurlijke geluiden als zachte regen, wind, kabbelende golven, gezang van walvissen. Allemaal geluiden die je laten ontspannen zodat je makkelijk in slaap valt.

De app is gratis en er is een uitgebreidere versie voor €1,59.

meer info

so

 

Free your mind hypnosis

Hypnotiseur Jacob Stachotta heeft diverse hypnose apps. Eén er van is ‘Cure Insomnia’. Deze hypnose probeert gedachten en emoties te laten verdwijnen die je hinderen bij wat je wilt doen, in dit geval goed slapen.

De app is gratis, maar voor de verschillende uitbreidingen moet je €0,79 betalen. De app is in het Engels.

meer info

apsl3

Dream Inducer

Deze app werkt ook in op je hersengolven. Het helpt je eerst in slaap te vallen en daarna om dromen op te roepen. Deze app beïnvloedt het patroon van de hersengolven zo dat de REM slaap wordt bevorderd. Tijdens deze fase van de slaap droom je.

De app kost € 0,79

meer info

 

apsl2

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *