Apps die helpen besparen op de boodschappen

Met de apps hieronder kan je geld besparen op je dagelijkse boodschappen.

Kijk bij welke winkel de producten het goedkoopst zijn, of waar ze in de aanbieding zijn. Houd artikelen in de gaten die je graag zou willen hebben, maar die je nog te duur vindt. Misschien worden ze binnenkort afgeprijsd en dan krijg je een berichtje. Vijf apps die helpen besparen op de boodschappen.

1. Sjoprz

Waar zijn jouw boodschappen het goedkoopst en wat is er bij jouw supermarkt in de aanbieding?

Kies de winkels waar je graag boodschappen doet, bekijk de aanbiedingen. Vergelijk de prijs en kijk waar het het goedkoopst is en of een product gezond is. Maak boodschappenlijstjes met meerdere mensen tegelijk.

Echt een handige app. De app is gratis.

iTunes apple store
Google app storesjopr

2. Spotta

Spot je voordeel met de Spotta app. Bekijk online alle folders van winkels die je interessant vindt. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

iTunes Apple Store
Google Play Store

spotta

3. Yellowbag

Heb je een paar artikelen gezien die je graag zou willen hebben, maar vind je ze te duur. Gebruik dan de Yellowbag app. Deze zoekt of je het artikel ergens goedkoper kan krijgen. En je krijgt een berichtje als het nog goedkoper is geworden.

De app is gratis.

iTunes app store
Google Play Store

komt er iets in de uitverkoop

4. Love food hate waste

Besparen doe je ook door minder weg te gooien. Met de app Love food Hate Waste, kan je recepten zoeken met de restjes die je nog in huis hebt. Je kunt boodschappenlijstjes maken van wat je nog nodig hebt en je favoriete recepten opslaan.

De app is Engelstalig en gratis.

iTunes app store

koken met restjes

5. Scoupy

Met Scoupy kan je producten heel goedkoop of zelfs gratis uitproberen. Ook kan je heel makkelijk meedoen aan geld-terug-acties van dat moment.

De app is gratis

iTunes app store
Google app store

vraag gratis producten aan

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *