Apps die je helpen bij het kiezen van kleding

Wat trek je vandaag nou weer aan?

Wie staat er niet eens voor de kledingkast zonder inspiratie? Gelukkig zijn er ook apps die je bij dit probleem kunnen helpen. Zo zijn er verschillende apps die je helpen om je kledingkast beter te organiseren. Vaak moet je wel eerst al je kleding en accessoires op de foto zetten. Maar als je dat gelijk combineert met het opruimen van je kast, dan sla je twee vliegen in één klap.

Vijf apps die je helpen bij het kiezen van kleding

appk1

Which looks better?

Grappige app voor als je twijfelt wat je aan wilt trekken of wat je beter staat. Neem foto’s van je outfit en laat anderen stemmen. Ik weet alleen niet of het echt handig is om iedereen om zijn/haar mening te gaan vragen. Zeker niet als je haast hebt…

Deze app is gratis.

appk2

Looks

Deze app is nog niet zo oud, maar heeft wel een leuk idee. Je kunt een stylist een vraag stellen over kleuren, stijlen of trends.

Deze app is gratis

appk3Pureple Outfit Planner

Deze outfit planner helpt je je outfits samen te stellen, waarbij je ook rekening kan houden met het weer en de gelegenheid. Maar je kunt ook bijhouden wat je op welke dag droeg. Zo hoef je nooit hetzelfde te dragen….

Deze app is gratis.

app cloth kleding

Cloth

Cloth combineert eigenlijk de twee apps hierboven. Je fotografeert al je kledingsstukken. Zo kan je plannen  en combineren. Maar deze app heeft ook een sociale functie zodat je kan overleggen met je vrienden. Verder kan je ook ideeën opdoen door foto’s van modebloggers.

Deze app is gratis.

stylebook app

Stylebook

Een app die al langer bestaat en regelmatig geupdate wordt. Ook voor deze app zet je eerst al je kleding en accessoires op de foto. Wat ik heel leuk vind aan deze app is de kalender met de fotootjes van wat je op welke dag droeg.

Deze app kost 3,99

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.