Vijf acupressuur apps

Masseer je kwaaltjes weg met deze vijf gratis acupressuur apps.

Acupressuur is acupunctuur zonder naalden. Je masseert de drukpunten met je vingers. En daarmee kan je pijntjes verlichten, kwaaltjes als een verstopte neus of zere keel behandelen, rimpels tegengaan en je huid steviger maken en zelfs je seksleven verbeteren. En het mooie is, baat het niet dan schaadt het niet.

 

Beauty Massage punten

Door je juiste punten te masseren kan je rimpels tegengaan, de stevigheid en elasticiteit van je huid verbeteren maar ook de talgproductie verminderen. De app is gratis.
acupressuur beauty app

Itunes

Google Play

 

Better Health

Kan je slecht slapen, heb je last van brandend maagzuur, een verstopte neus of keelpijn? Druk op de aangegeven punten om die vervelende verkoudheidskwaaltjes te verminderen. Het is het proberen waard.

app acupressuur bij algemene kwaaltjes

 

Itunes

Google Play

Verbeter je seksleven

Verbeter je sexleven door de juiste drukpunten te masseren. Het werkt meteen staat erbij, dus kies wel het juiste moment om het uit te proberen. De app is gratis.

ap4

Itunes

Google Play

 

Massage 3D map

Deze app geeft in 3D weer waar op je lichaam zich welke drukpunten bevinden en bij welke kwalen deze horen.

ap2

Itunes

Google Play

Voet reflexologie

Masseer je liever je voeten dan je handen? Deze app geeft aan waar de drukpunten zich op je voeten bevinden. Zo weet je precies welke punten je bij jezelf of iemand anders moet behandelen. De app is gratis.

ap1

Itunes

Google Play

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *