iphone xs

8 redenen om je iPhone te upgraden naar de XS

Onlangs kwam Apple met twee nieuwe modellen van de iPhone. De XS en de XS Max. Is het de moeite waard om je oude iPhone te vervangen door één van deze twee nieuwe? Wat zijn de voor- en nadelen van deze deze nieuwe iPhones

De iPhone XS is een update van de iPhone X. De iPhone X of 10 zoals sommige zeggen.

1. Snellere processor

De iPhone XS is uitgerust met een bionische processor, dat klinkt erg eh…bionisch maar wat houdt het in? De nieuwe Bionic A12 processor zou 15% sneller zijn dan zijn voorganger de A11 en heeft daarvoor 40% minder energie voor nodig. 

2. Meer werkgeheugen

Had de iPhone X nog 3 Gb werkgeheugen, de iPhone XS heeft 4 Gb. Handig voor als je meerdere apps tegelijk open hebt staan of wat zwaardere spellen op je mobiel wilt spelen.

3. Batterij met langere levensduur

De batterij van de XS gaat 30 minuten langer mee dan de X.

4. Kan tegen een stootje

Net als de iPhone 7, 8 en X heeft ook de iPhone XS een glazen voor- en achterkant. Dat maakt de kans op beschadiging en vingerafdrukken natuurlijk groter. Die glazen achterkant is nodig om draadloos te kunnen opladen met een Qi oplader. Gelukkig heeft de XS nog een sterkere glassoort gekregen. Bovendien is de rand net als bij de X van roestvrij staal. De XS is bovendien stofdicht en waterdicht tot twee meter diepte gedurende een half uur. Ondanks dit alles is het toch geen overbodige luxe om een glass screen, jelly case of ander stevig hoesje aan te schaffen. Bij Mobiel.nl hebben ze ruim keus.

5. Betere selfies maken

Wie graag selfies maakt, zit helemaal goed bij de XS. Het apparaat heeft een verbeterd Trudepth camera systeem. Doordat de camera beter diepte kan weergeven en betere sensoren heeft, kan je perfecte selfies maken. Verder heeft het meer mogelijkheden voor het handmatig toepassen van het Bokeh effect. Met dat effect kan je bepaalde delen van de foto onscherp maken. Als je een selfie maakt, kan je de achtergrond onscherp maken, terwijl jij er zelf heel scherp opstaat. 

6. Verbeterde Face id

Sinds de iPhone X kan je je mobiel ontgrendelen met Face id, de opvolger van Touch id. Bij de XS is de Face Id verbeterd en nog sneller. Vooral in het donker kan de XS je gezicht een stuk sneller herkennen.

7. Meer opslagruimte

Het basismodel van de iPhone XS heeft 64MB. Dat is al behoorlijk maar heb je daar niet genoeg aan dan zijn ze er ook met 256Mb of 512Mb. Vooral handig als je veel foto’s, filmpjes en misschien hele Netflix series wilt downloaden op je mobiel.

8. Nieuw besturingssysteem

De iPhone XS is uitgerust met het nieuwste besturingssysteem IOS 12 waardoor je apps nog sneller werken.

Zijn er ook nadelen?

De iPhone XS is net als alle Apple producten behoorlijk aan de prijs. Maar dan heb je ook wat…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *