bezoek amsterdam

6 goede to do’s om je relatie een boost te geven in Amsterdam

Een relatie dien je goed te onderhouden. Net zoals je goed voor je zelf dient te zorgen moet je ook goed voor elkaar zorgen. Het leven raast je in een snelvaart voorbij en door dit razendsnelle tempo nemen we elkaar nog wel eens voor lief. Het is daarom belangrijk tijd voor elkaar te maken en die tijd te besteden door samen nieuwe herinneringen te creëren, actief aan je band te werken door middel van activiteiten te ondernemen en gezamenlijk nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Vandaag hebben we 6 goede to do’s op een rijtje gezet die jij kunt doen om je relatie een boost te geven. En wat is een betere plek dan onze dynamische hoofdstad om deze activiteiten te ondernemen? Zet jij deze 6 top activiteiten op je lijstje? 

1. Bezoek een museum 

Amsterdam kent veel toffe musea. Vaak kun je er indrukwekkende kunstwerken bewonderen terwijl je door de galerij wandelt. En hoe interessant dit ook is, een interactief museum is natuurlijk veel leuker. Een goed voorbeeld van een interactief museum is het Nemo science Museum. Er zijn ten alle tijden verschillende tentoonstellingen en ‘science proeven’ waar aan je kunt deelnemen. Het brengt het kind in je naar boven en voor je het weet lopen jullie door het museum als twee verliefde tieners. Het Nemo Amsterdam brengt het kind in iedereen naar boven! 

nemo
Nemo

2. Samen gezellig gaan eten 

Lekker eten is natuurlijk altijd een fijne activiteit. Amsterdam kent veel verschillende restaurantjes die elk een eigen specialiteit hebben. Een leuk romantisch restaurant is Mama Kelly. Dit restaurant heeft twee vestigingen. Eén in Den Haag, een restaurant met een volledig blauw interieur en een vestiging in Amsterdam, een restaurant met een volledig roze interieur. De roze kleur wekt de romantiek op en het eten is ook overheerlijk. Vooral de nagerechten zullen er voor zorgen dat de liefde die avond extra tussen jullie op zal bloeien. 

3. Wandel door het oudste dierenpark van Nederland 

Wat is leuker dan samen door een dierenpark te wandelen en te genieten van de vele mooie en exotische dieren die in het park wonen? De Royal Zoo Artis is het oudste dierenpark van Nederland. Van Bengaalse tijgers tot Afrikaanse leeuwen en van exotische vogels tot ijsberen, in Artis kun je ze allemaal terugvinden. Bedenk bij elk dier dat jullie zien waar het vandaan komt en schrijf al deze bestemmingen op. Eenmaal thuis stop je alle blaadjes met plaatsnamen in een hoed en trekken jullie allebei een blaadje er uit. De twee bestemmingen die op die blaadjes staan worden jullie nieuwe reisbestemmingen! 

4. Shop till you drop 

In Amsterdam kan je heerlijk winkelen. Ga een dag samen de stad in en kies outfits uit voor elkaar. Je kunt er ook voor kiezen om na een uurtje samen te winkelen beiden je eigen weg te gaan. Zo kunnen jullie de outfits voor elkaar uit zoeken en aan het einde van de avond aan elkaar laten zien. Je kunt er direct ook een diner aan koppelen. Samen in de avond uit eten gaan in de outfits die jullie voor elkaar hebben gekozen. Zo leer je direct wat je partner leuk bij je vindt staan en heb jij de kans om je lief eindelijk een keer in die mooie groene blouse te steken. Vergeet bij het shoppen vooral ook de populaire negen straatjes niet. De favoriete hotspot van de Amsterdammers zelf. Hier kan je leuke boetiekjes vinden en zul je zeker scoren. 

5. Cocktailtjes drinken in een rooftopbar 

Amsterdam kent een paar leuke rooftopbars. En wat is er romantischer dan samen te genieten van het prachtige uitzicht over de stad Amsterdam? Terwijl je samen lekkere cocktailtjes drinkt en de verlichte daken van de stad ziet zal de romantiek direct opbloeien. Een leuke rooftopbar is de rooftopbar van het W. hotel. Met een infinitypool en lekkere beats komen jullie zeker in de goede sferen. 

6. Swing met je partner 

Nee, het is niet wat je denkt. Wist je dat je in een echte ‘swing’, een schommel, over de stad kunt schommelen? Met de A’dam lookout 360 kun jij met je lief samen over de stad heen schommelen terwijl de zon onder gaat. Na af loop kunnen jullie nog een drankje in het panorama restaurant doen en even nagenieten van een bijzondere ervaring. 

Met deze 6 tips zul jij je relatie spannender maken en een dikke boost geven! Are you ready for it?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *