onmisbare accessoires

5 onmisbare accessoires voor je mobiel

Laatst bijgewerkt:

Er zijn maar weinig mensen die lang zonder hun mobiel willen en kunnen.

Zo raar is dat ook niet. Een mobiel is een bron van vermaak. Het is een communicatiemiddel maar ook een muziekinstallatie, bibliotheek en camera tegelijk. En dat is nog lang niet alles. Met een paar leuke apps en coole accessoires weet je zeker dat je nog meer plezier hebt van je mobiel.

VR-bril

Met een VR bril maak je van het kijken naar films en spelen van games een bijzondere ervaring. Ten eerste hoef je je mobiel niet vast te houden. Dat is al één groot voordeel. Bovendien zie je alleen je scherm en word je niet meer afgeleid door je omgeving.

Door de VR bril is het ook mogelijk om films en games in 3D bekijken. Misschien verwacht je dat zo’n VR bril duur is, maar dat valt reuze mee. Vanaf 15 euro heb je al een eenvoudige bril. Een hogere prijs betekent doorgaans wel meer kwaliteit.

Powerbank

Voor mensen die lang onderweg of van huis zijn en dan geen mogelijkheid hebben hun mobiel op te laden, is een Powerbank onmisbaar. Niks is zo vervelend als een lege batterij van je mobiel als je hem nodig hebt. Of zuinig aan moeten doen omdat je bang bent dat hij leegraakt. Verbind je mobiel met je Powerbank en je kan weer door. Hij werkt ook voor een tablet natuurlijk. Een Powerbank voor je mobiel heb je vanaf zo’n 20 euro.

Styluspen

Altijd maar met je vingers op het scherm van je mobiel swipen, daar wordt je scherm niet schoner van. Daarom zijn er ook styluspennen. Hiermee kan je eenvoudig en nauwkeurig aantekeningen of tekeningen maken op je mobiel of tablet. Er zijn verschillende soorten pennen. Sommige pennen hebben extra functies zoals een LED of laser pointer of balpen functie. Voor kinderen zijn er styluspennen in de vorm van een krijtje. Deze zijn verkrijgbaar bij Knaldeals. Je hebt al een styluspen vanaf 10 euro.

Headset of oordopjes

Als je een mobiel hebt, wil je niet zonder headset of oordopjes. Of je nu wilt netflixen, luisterboeken wilt luisteren, in de auto wilt telefoneren of muziek wilt luisteren, je kan eigenlijk niet zonder oordopjes.

Als je muziek wilt luisteren onder het hardlopen is een draadloze headset natuurlijk ideaal. Ben je gesteld op een goede kwaliteit geluid als je muziek luistert, kies dan een headset die je oren afdekt en geluid van buitenaf buitensluit. Een redelijke kwaliteit oordopjes heb je vanaf 15 euro.

Speciale lenzen voor je mobiel

Heel leuk zijn deze macrolenzen die je eenvoudig op het oog van je camera van je mobiel klemt. Zo zijn er verschillende lenzen met een ander effect: groothoek, fisheye of macrolens bijvoorbeeld.  De prijzen voor deze lenzen liggen rond de 10 euro.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *