samsung accessoires

3 Handige Samsung accessoires voor je smartphone

Samsung maakt veel mooie elektronicaproducten, maar geen Samsung product is natuurlijk zo mateloos populair als de smartphone. Voor dat product bestaan ook nog verschillende accessoires die uitstekend van pas kun komen. We bespreken drie handige Samsung accessoires voor je smartphone.

Galaxy Buds+

Een smartphone leent zich natuurlijk ook uitstekend om video’s op te kijken en muziek mee te luisteren, maar het is wel fijn als je dat dan voor jezelf kunt houden. Met oordopjes dus, maar het liefst natuurlijk niet met zo’n vervelende draad eraan. Hiervoor heeft Samsung de Galaxy Buds+. Deze Bluetooth oordopjes gaan op een volle accu elf uur mee, vijf uur langer dan hun voorganger. Ze komen in een doosje met een draadloze oplader die zelf ook weer voor elf uur luisterplezier opgeladen kan worden. Heb je een Samsung smartphone, dan maken de oordopjes automatisch verbinding met je telefoon. Je hoeft alleen maar de oplaadcase met de oordopjes erin open te doen, en er verschijnt dan binnen enkele seconden een melding met een koppelverzoek op je telefoon!

Telefoonhoesjes

Een hoesje voor je smartphone is natuurlijk eigenlijk onmisbaar. Smartphones zijn immers duur en kwetsbaar, dus je wilt je geliefde Samsung smartphone natuurlijk wel goed beschermen. Of je nu een Samsung Galaxy a52 hoesje zoekt of een hoesje voor een ander model, er is heel veel keuze aan telefoonhoesjes die de klap kunnen opvangen wanneer je je telefoon laat vallen. Zo kun je van je telefoonhoesje ook een halve portemonnee maken door voor een hoesje te gaan waar je pasjes in kwijt kunt. Handig!

Draadloze oplader

Een draadloze oplader voor je Samsung smartphone heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Het nadeel van een draadloze oplader is dat je je telefoon niet in de handen kunt pakken terwijl hij blijft opladen. Toch is er een goede reden om in ieder geval voor ’s nachts of tijdens het werk een draadloze oplader te hebben, en dat is de kwetsbaarheid van de USB-C poort waarmee je de telefoon oplaadt en data overzet. Als je hier vaak een kabel op aansluit en deze er ook weer uit trekt, kan de poort beschadigd raken met als gevolg dat je je telefoon niet meer goed met een kabel kunt opladen of aan een computer kan verbinden. Met een draadloze oplader spaar je je telefoon dus.

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Samsung telefoon aan te schaffen? Wees dan zuinig op je huidige oplader. Er lijkt een nieuwe trend te zijn gestart waarbij nieuwe toestellen zonder nieuwe oplader en oordopjes worden geleverd. Die trend is ingezet door Apple en overgenomen door Samsung. Heb je nu nog geen Samsung smartphone, dan is een nieuwe oplader dus één van de Samsung accessoires die je naast de telefoon zelf nog moet aanschaffen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *