Een goed seksleven is uitermate belangrijk als je in een langdurige relatie zit.

De sleur komt er vaak na een aantal “gezonde” jaren in en je begint je af te vragen of je nog wel opgewonden raakt van je partner. Extra spanning en intimiteit is een belangrijke tip als jullie weer erotisch van elkaar willen genieten. Het valt en staat bij duidelijke communicatie, geef goed aan wat jou in je partner opwindt en hoe jullieerotische spanning samen weer kunnen genieten van heerlijke seks sessies. Ook elkaar verleiden speelt hierin een belangrijke rol, wacht je partner eens op in een niks verhullend lingerie setje of verras hem of haar met een sex toy. Het verleiden van je partner kan op meerdere manieren. Belangrijk is dat je jezelf blijft en niet opeens rare erotische dingen gaat eisen, hiermee schrik je je partner vaak alleen maar af. Geef elkaar extra aandacht en probeer elkaar opnieuw te ontdekken.

Sex toys en relatie

Sex toys kunnen een belangrijke rol spelen bij het herontdekken van elkaar. Begin klein met een zweepje, masker, vibrator of dildo en kom er spelenderwijs achter of je hiervan opgewonden raakt. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende sex toys voor hem en haar. Bij veel stelletjes zijn de zogenaamde koppel sex toys erg populair, vooral de koppel vibrators zoals We Vibe en Lelo zijn vooruitstrevend in het samen genieten tijdens de seks. Sexshop City heeft bijvoorbeeld een grote collectie van sex toys voor koppels online beschikbaar, waarmee je ongelofelijke spannende, intieme en erotische momenten kan beleven. Uiteraard is het erotisch genot persoonlijk en elk persoon zal zijn eigen voorkeuren en wensen hebben.  Belangrijk is dat jullie elkaar vertrouwen en er ook echt samen voor gaan, je zal al snel merken dat het plezier onder de lakens weer zal toenemen en je daardoor ook buiten het bed elkaar weer beter kan vinden. Ook afwisseling qua plek waar je seks hebt kan positieve gevolgen hebben, stap samen eens onder de douche, of nog spannender: zoek een park of bos op.

Voorkom de sleur in je (seks) leven

Het is niets om je over te schamen. Elke relatie komt vroeg of laat op een punt waar jullie beide het gevoel hebben dat de sleur is ingetreden. Het nieuwe is eraf en de verliefdheid heeft plaats gemaakt voor houden van. Dit is een prachtig gegeven, maar is helaas vaak niet genoeg om het gevoel van sleur tegen te gaan. Er zijn meerdere manieren om de zogenaamde sleur te voorkomen. De eerder genoemde sex toys kunnen hier zeker een rol in spelen. Maar ook goede communicatie, seks, investering in elkaar en quality time voor elkaar maken zijn hierin erg belangrijk. Simpel (erotische) tijd voor elkaar vrij maken laat al zien dat jullie beide willen investeren in jullie relatie. Belangrijk is dat je vooral niet te veel nadenkt. Geef elkaar aandacht, maak tijd vrij en blijf elkaar veroveren.

bron foto