Originele cadeaus voor Valentijnsdag, bijvoorbeeld een eigen ster!

Voor Valentijnsdag wil je graag iets bijzonders als cadeau bedenken, om hiermee aan te geven hoe speciaal de ander voor je is.

Maar dat valt niet altijd mee. Een ideaal valentijnscadeau is iets waar de ander plezier aan beleeft, dat een gevoel van romantiek met zich mee brengt en dat laat zien dat je je partner bijzonder vindt. Ook wil je niet elk jaar hetzelfde cadeau geven.

Je kunt een tastbaar valentijnscadeau kopen of een speciale belevenis


Bekende cadeaus voor Valentijn voor haar zijn chocolade, bloemen, parfum, een knuffel of lingerie. Voor hem koop je misschien zijn favoriete drankje, een aftershave, een gepersonaliseerde muismat of sleutelhanger met een foto van jullie samen erop. Je kunt natuurlijk ook een liedje of een gedicht maken waarin je je liefde uit. Een andere mogelijkheid is om een bijzondere beleving cadeau te geven. Een avondje bioscoop, lekker samen uit eten op een bijzondere plek of wellness met een massage. Het kan natuurlijk ook avontuurlijker, zoals een proefritje in een Ferrari, een ballonvaart of samen skydiven. Een romantische hotelovernachting en samen over het strand wandelen is ook altijd goed, zolang je maar samen romantische herinneringen maakt.

Koop een ster en maak hiermee een origineel en romantisch gebaar

Een extra groots gebaar maak je door je partner letterlijk te laten schitteren als ster. Bij sterkopen.nl vind je verschillende pakketten om je partner een echte ster te geven. Een bestaande ster aan het firmament, die je met het blote oog kunt zien krijgt de door jou gekozen naam (bijvoorbeeld die van je partner) en de datum van benoeming. Je ontvangt dan thuis een speciaal certificaat, een sterrenkaart waarop je de plaats van je persoonlijke ster kunt terugvinden en documenten met daarop informatie over jouw ster en het bijbehorende sterrenbeeld. Dit alles wordt thuisbezorgd in een speciale cadeaumap. Jouw ster wordt ook officieel geregistreerd. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket, bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap op het certificaat en een cd met planetariumsoftware. Of je kiest voor een sterrenbeeld (bijvoorbeeld dat van je geliefde) of twee sterren naast elkaar voor jullie samen. Een lijst voor het certificaat, een kleurenfoto van de ster en een kompas vind je in het grootste pakket, maar kun je ook los bijbestellen. Dit geldt ook voor een zilveren ketting met hanger, bestaande uit een ster en een hart, die als tastbaar bewijs gedragen kan worden.

Een superromantisch cadeau waar je indruk mee maakt en dat blijvend is

Je ziet zijn of haar gezicht vast al voor je als dit cadeau wordt opengemaakt. Samen kun je bij een heldere sterrenhemel altijd naar je persoonlijke ster of sterren kijken en je hebt een blijvende herinnering aan je relatie die je niet kwijt kunt raken. Met de inhoud van het pakket van sterkopen.nl heb je ook een tastbaar cadeau dat je zo uitgebreid kunt maken als je wilt. Je geeft de ander het gevoel dat hij of zij heel bijzonder is en dat is onbetaalbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.