foute man

Foute mannen

Je was er vast al achter dat je de ideale man niet op iedere straathoek tegenkomt.

Maar wie vertelt je dat er ook typen mannen zijn bij wie je het beste ver uit de buurt kunt blijven om erger te voorkomen? Foute mannen kunnen naast ‘fout’ ook heel charmant zijn en er goed uitzien. Vaak zijn het dezelfde vrouwen die, ondanks slechte ervaringen toch steeds op het type ‘foute man’ verliefd worden.

Boekenkasten vol

Er zijn natuurlijk boekenkasten vol zelfhulp en advies boeken, maar die kunnen blijkbaar niet voorkomen dat sommige vrouwen er met beide benen intuinen. Foute mannen zijn mannen die de relatie of de vrouw schade berokkenen, of wel psychisch of wel lichamelijk.

Foute mannen herkennen

Natuurlijk kan je niet iedereen in hokjes plaatsen. Maar je kunt wel bepaalde eigenschappen herkennen waarbij alarmbellen gaan rinkelen. Mannen die de volgende trekjes vertonen laat je maar liever links liggen, want de kans is groot dat ze vroeg of laat je hart breken.

Mannen die:

 1. overdreven gehecht zijn aan hun moeder of juist een overdreven hekel aan hun moeder hebben.
 2. je op leugens betrapt.
 3. niet met dieren/kinderen overweg kunnen.
 4. spullen van hun ex na jaren nog steeds in hun huis bewaren.
 5. even verlangend naar de drank of andere genotsmiddelen kijken als naar jou.
 6. die twee beroepen hebben, de timmerman/kunstschilder of de dakdekker/dichter, de loodgieter/songwriter. Deze mannen zullen nooit tevreden zijn in het ene beroep en blijven ervan dromen het andere te kunnen uitoefenen of ontdekt te worden. Dat betekent vrijwel zeker dat ze of depri worden of dat jij ze gaat onderhouden.
 7. die op rond hun dertigste nog bij hun moeder wonen. Veel kans dat je er een kind bij krijgt in plaats van een man.
 8. getrouwd zijn. Hun vrouw zal niet de eerste en niet de laatste zijn die door hen bedrogen wordt.
 9. zich na het eerste afspraakje al gedragen alsof je hun bezit bent.
 10. zo onder de indruk zijn van zichzelf, dat je je afvraagt of er nog wel ruimte over is om gevoelens voor jou te hebben.
 11. zich agressief gedragen.
 12. je aan het lijntje houden en nooit echt voor je kiezen.

 

Meer lezen:

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000009897592,1001004011194487″ name=”fm” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.