happy single

10x Valentijn tips voor singles

Er zijn ruim 3 miljoen singles in Nederland en die zijn over het algemeen best tevreden over hun leven. Maar je zal maar single zijn op Valentijnsdag. Op dagen dat je de hele dag hoort praten over lieve kaartjes, romantische dineetjes voor twee en schattige cadeautjes kan het wel eens tegenvallen.

Hieronder tips voor singles om Valentijnsdag zo goed mogelijk door te komen.

1. Haal het voorjaar in huis, maar vermijd rozen

Koop een prachtige bos voorjaarsbloemen voor jezelf en verheug je op het voorjaar. Vermijd rode rozen! Rode rozen, hartvormige dingen en alles wat rood is.


2. Ga lekker shoppen

Wie knapt er niet op van lekker shoppen. Bekijk de nieuwe voorjaarsmode, test nieuwe geurtjes uit, koop wat nieuwe kleuren make-up, koop nieuw ondergoed. Daar knap je van op. Online shoppen kan ook natuurlijk.


3. Horroravond

Nodig een paar vriendinnen uit en huur een paar thrillers of horrorfilms. Het woord romantiek zal niet meer bij je opkomen.


4. Maak een grote bak chocolademousse

Maak een grote bak chocolademousse en eet hem helemaal zelf op. Van chocola word je vrolijk. Of je de volgende dag nog vrolijk bent is niet helemaal zeker.


Recept voor walgelijk lekkere chocolademousse


5. Geef jezelf een beautybehandeling

Verander je badkamer in een beauty spa met scrubs, (haar)maskertjes en andere schoonheidsbehandelingen. Verzorg je huid, haar en handen eens extra. Of maak op die dag een afspraak met de schoonheidsspecialiste. Als je er goed uit ziet, voel je je ook beter.

recepten voor scrubs en maskers

recepten voor fruitmaskers