happy single

10x Valentijn tips voor singles

Er zijn ruim 3 miljoen singles in Nederland en die zijn over het algemeen best tevreden over hun leven. Maar je zal maar single zijn op Valentijnsdag. Op dagen dat je de hele dag hoort praten over lieve kaartjes, romantische dineetjes voor twee en schattige cadeautjes kan het wel eens tegenvallen.

Hieronder tips voor singles om Valentijnsdag zo goed mogelijk door te komen.

1. Haal het voorjaar in huis, maar vermijd rozen

Koop een prachtige bos voorjaarsbloemen voor jezelf en verheug je op het voorjaar. Vermijd rode rozen! Rode rozen, hartvormige dingen en alles wat rood is.


2. Ga lekker shoppen

Wie knapt er niet op van lekker shoppen. Bekijk de nieuwe voorjaarsmode, test nieuwe geurtjes uit, koop wat nieuwe kleuren make-up, koop nieuw ondergoed. Daar knap je van op. Online shoppen kan ook natuurlijk.


3. Horroravond

Nodig een paar vriendinnen uit en huur een paar thrillers of horrorfilms. Het woord romantiek zal niet meer bij je opkomen.


4. Maak een grote bak chocolademousse

Maak een grote bak chocolademousse en eet hem helemaal zelf op. Van chocola word je vrolijk. Of je de volgende dag nog vrolijk bent is niet helemaal zeker.

Recept voor walgelijk lekkere chocolademousse


5. Geef jezelf een beautybehandeling

Verander je badkamer in een beauty spa met scrubs, (haar)maskertjes en andere schoonheidsbehandelingen. Verzorg je huid, haar en handen eens extra. Of maak op die dag een afspraak met de schoonheidsspecialiste. Als je er goed uit ziet, voel je je ook beter.

6. Werk je in het zweet

Ga naar de sportschool, ga joggen of werk je thuis helemaal in het zweet. Door de vrijkomende endorfines zul je je prima voelen en heerlijk slapen.


7. Verwen jezelf

Koop een cadeautje voor jezelf en laat het mooi inpakken. Koop een lekker geurtje, een spannend boek, CD of DVD zodat je er meteen iets aan hebt. Of neem voor een maand een abonnement op Netflix, HBO, Videoland of Storytel als je dat nog niet hebt.


8. Kook de sterren van de hemel

Kook of bak iets dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Nodig een single vriendin of familielid uit om het samen op te eten.


9. Richt je kamer opnieuw in

Verschuif de meubels, gooi rommel weg, verf desnoods een muur in een nieuwe kleur en bedenk je hoe fijn het is dat je helemaal zelf kan doen wat jij wilt.


10. Ga vroeg slapen

Drink een glas wijn en ga vroeg slapen. Als je wakker wordt is het weer een gewone dag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.