op man afknappen

10 Redenen waarom vrouwen afknappen op een man

Stel je ontmoet iemand, maar al snel kom je er achter dat hij een van de volgende eigenschappen heeft. Echte afknappers dus. Van die dingen waardoor je meteen weet: dat gaat ‘m niet worden….

1. Mannen met een luchtje

Geur speelt een grote rol bij aantrekkingskracht. Mannen met een luchtje zijn dus al flink in het nadeel. Bovendien, mannen die niet fris ruiken, zichzelf en hun kleding niet verzorgen, zijn die wel aan een relatie toe? Als ze zichzelf al niet kunnen of willen verzorgen dan is de kans groot dat ze jou ook zullen verwaarlozen.


2. Het snel afgeleide type

Je zit met een man te praten en al snel zie dat zijn aandacht afgeleid wordt. Je volgt zijn blik en, ja hoor, hij kijkt met veel interesse een andere vrouw. Bijna net zo erg als mannen die tijdens een gesprek hun blik laten afdalen naar borsthoogte.


3. Familie van Pinokkio

Vermoeiend, zo’n man die altijd mooie verhalen heeft maar waarvan je op het moment dat hij ze vertelt al weet dat ze niet waar zijn, of niet helemaal waar en in ieder geval moet delen door tenminste zeven. 


4. Het ongemanierde type

Een man die nog duidelijk laat zien dat we van de Neanderthalers afstammen. Een man zonder manieren is waarschijnlijk iets waar je je altijd aan blijft ergeren. Ook geen feest om hem mee te nemen naar vrienden en familie. Tenzij je ze wilt shockeren natuurlijk.


5. Het licht ontvlambare type

Een man die van het ene moment op het andere verandert van een vriendelijk, geduldig persoon in een bullebak met een grote mond en misschien zelfs losse handjes. Misschien merk je er in het begin nog weinig van, maar vroeg of laat ben jij ook aan de beurt natuurlijk.


1 2 Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pagina's: 1 2 Volgende pagina