life sentence

Leuke series en films in maart

Wat is er te zien deze maand maart? Welke nieuwe films en series verschijnen er bij Netflix en de NPO?

Life sentence

Op de NPO wordt deze maand de serie Life sentence uitgezonden met in de hoofdrol Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars. In deze comedy/drama serie komt ze erachter dat ze toch niet ongeneeslijk ziek is. Nu moet ze verder met haar leven en met alle keuzes die ze maakte toen ze dacht dat ze snel dood zou gaan. Ze is daarom nooit gaan studeren, heeft nooit gespaard en is nooit verliefd geworden.

De serie wordt vanaf 7 maart uitgezonden bij de NPO

IMdB 6,6

Superstore

Nog een komische serie over het reilen en zeilen in een grote supermarkt. Stel je een grote Amerikaanse supermarkt voor waar je bijna alles kan kopen. Je leert de medewerkers van deze supermarkt kennen, inclusief hun eigenaardigheden, hun relaties en hun alledaagse problemen.

Alle 5 seizoenen zijn vanaf nu te zien op Netflix.

IMDb 7,8

Worst roommate ever

Een documentaire over mensen die onschuldige roommates lijken maar al snel het leven van hun huisgenoten in een nachtmerrie veranderen. Deze documentaire bestaat uit 5 delen.

De serie is vanaf maart te zien op Netflix.

IMDb 7,7

Pieces of her

Pieces of her is een nieuwe drama/thrillerserie die gebaseerd is op een boek van Karen Slaughter. Als moeder en dochter op een zaterdagmiddag gaan winkelen, krijgen ze ongewild te maken met geweld. Dit verandert niet alleen hun leven, ook het beeld dat de moeder van de dochter heeft, klopt niet meer. Steeds meer geheimen en mysteries worden ontrafeld.

Te zien op Netflix vanaf 4 maart 2022

IMDb: nog niet bekend

Forecasting love and weather

Forecasting love and weather is een Koreaans romantisch drama met een hoge waardering. De serie wordt getypeerd als een melodrama waarin je het werk en liefdesleven volgt van mensen die op het Koreaanse Meteorologisch Instituut werken. De liefde blijkt net zo moeilijk te voorspellen als het weer.

De serie is te zien op Netflix vanaf 20 maart 2022

IMDb 7,8

The weekend away

Tijdens een reisje naar Kroatië van twee vriendinnen, raakt er één vermist. De ander gaat op onderzoek uit. Deze thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Alderson.

De film is te zien vanaf 3 maart 2022 op Netflix.

IMDb nog niet bekend

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...